Golfie

Tjo!
I helgen var det golf som gällde. Vi vann och det var roligt. Jag gick på 81 första dagen och 84 andra dagen.
Får förbättra mig där tror jag. Okej, jag måste säga att det var nästan ett skämt att spela. För det första så var låt oss säga 80% av deltagarana dåliga rent ut sagt. De kunde knappt träffa bollen. För det andra så kunde de inte några regler över huvud taget. Det enda de hade i huvudet var två klubblängder vad det än gällde. Vattenhinder, endast två klubblängder. De funderade liksom inte på att det finns 4 andta alternativ än två klubblängder. Låg de på en väg så var det två klubblängder bakåt som gällde där också. Hihi. För det tredje så fick jag spela med en tant som var över 50 säkert. Undrar hur hon hamnade i collegelaget=) På ett hål lyckades hon få 23 slag. Det tog riktigt lång tid också och det är inte kul när det luktar grispiss och diarré på golfbanan. Det var nämligen en hel del odlingar runt omkring så de hade väl nått gödningsmedel som inte luktade hallon.
Haha, ojojoj, det var verkligen en lustig upplevelse. Ingen frukost fick vi heller av coach innan vi gick ut så fick vänta en stund tills han körde ut det till oss.

Hade min första riktiga skoldag idag också. Jag är livrädd för min lärare förresten. han är stenhård och han vill bara bli kallad Professor Stinson eller Michael. Inget annat så det är bäst att inte kalla honom Sir eller nått.

Okej, jag tror jag gjorde något med datorn nu så att texten blev kursiv, det går inte få bort så det får ni stå ut med=P

Var på posten idag ÄNTLIGEN och postade iväg ett paket hem. Men tanetn i kassan var så frukatnsvärt sur! Jag är fasen inget postgeni så jag ville ju ha hjälp men hon var en hagga rent ut sagt och bara dissade mig totalt. Hon var inte enst trevlig tillbaka när jag tackade för hennes hjälp.

Har bara tagit det lugnt idag i övrigt och imorgon blir det kanske golf för min del. Ska ta lagfoto i alla fall, men ska på ett möte med IBS och jag tror att det krockar med golfen. Får se hur det blir.

Har fått såååå mycket fnatt på The Sims också så det är inte klokt. ILLA!
Ska gå ut med soporna nu, får inte komma äckliga maskar igen=) haha, vad är det för liv man lever?! Men det var vietnamesens fel.

Bilden har inget med dagen att göra, skanar bara Simon=)

Ha det bra!

Kram Tina

image15

Ja, kroppslotion!

Hej hopp!
Idag spelade jag Monopol med Maria och Linn vid poolen. Det var fnittrigt och kul.
På eftermiddagen skulle Linn, Kristine, Maria och Stina på beachparty och träffa sina nya vänner genom vännerföreningen. Penisonärer och grejer. Tror jag ska signa up på det också. Man får en amerikans familj att umgås med 2 ggr/månaden och då får man lära sig lite om amerikans livsstil. Verkar skitkul.
Jag skulle till stan och köpa en jacka, men det var någon som hade tagit den så jag blev besviken. Tänkte köpa en ny bikini istället men kund einte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha så jag gick där ifrån. Köpte ett doftljus på surfshoppen.

På bussen till stan träffade vi en äldre man som tyckte det var väldigt kul med det svenska språket så vi lärde honom lite ord.
Kropplotion vad det första ordet han lärde sig, sen flöt det på med Hejdå, ja, nej, fan och Kanske. Till slut ropade han så att hela bussen hörde "Ja kroppslotion!" Men när han skulle säga Hejdå lät det mer som att han sa "Hey, dork!" H
an frågade oss om vi kunde joddla. Ännu ett exempel på att amerikaner tror att svenskar kommer från Schweitz. Men vad kul det är när folk frågar vilket språk man talar.

Ikväll blir det mys i soffan med en film och pop-corn. Imorgan ska jag åka och spela golf söderut igen och kommer hem på måndag. Ska spela tävling tidigt! klockan 07.00!!! Uscha.

Sen på tisdag ska jag posta posta posta=)=)=)=)

-"I've got a family and I drink cups of tea"-

Kram Tina

image14

Tro det eller ej men det har varit molningt idag

Vaknade mitt i natten av att Susanna tände upp hela rummet och gick ganska ostadigt genom rummet. Blev lite smått irriterad av detta eftersom jag ville sova. Hehe, men inte så konstigt att hon hade otur när hon tänkte eftersom hon hade pimplat i sig 1,2 liter vin alldeles själv.
Jag tog mig därför en sovmorgon till klockan halv 10 och gick sedan upp och nördade mig med datorn som vanligt.


Jag, Kristine och Maria tog en promenad bort mot La Cumbre. Jag skulle köpa en adapter till mina europeiska kontakter så jag slipper låna hela tiden. det var dock längre än vad vi trodde så vi fick gå ett bra tag. Vi tog bussen på tillbakavägen sen lata som vi är. Vi har ju fatiskt busskort som funkar=) Jag och Kristine skulle gå till banken och öppna ett bankkonto men vi gick till Tacobell istället och käkade först. Man kan ju inte öppna bankkonto på fastande mage heller.

På banken var bankiren gay.  Okej, han sa inte att han var gay, men det syntes på honom lite. När han gick så såg han ut som Miss Alexander i America's Next Top Model och han var propert klädd om man jämför med de andra sluskarna som jobbade där. När han pratade betonade han "s" också och det tycker jag är lite gay. "Sssavingsss"

Jag har absolut inget emot homosexuella, jag skulle vilja ha en homosexuell vän någon dag. De kan så mycket. Han tipsade faktiskt om ett ställe där man kunde köpa bra vin för 2 dollar och tipsade även om bra uteställen. Synd att det inte angår mig för jag är ju inte 21 och då är sådan info helt värdelös.


Sedan dess har jag pratat med mamma och pappa via Skype och det tyckte de var väldigt roligt eftersom allt upprepades som jag sa. Skönt att de ska på kalas imorgon så de slipper vara online =) Nej, jag tycker faktiskt om er egentligen.
Har lyssnat på musik också på myspace och hittat en hel del bra musik idag. Har ändrat min profil på Myspace också. det är sådant man får göra när man inte har något att göra.


Tittar just nu på Top Model mataron och det älskar vi här i apartment 18! Vietnamesen bjöd på lyckokakor. I min stod det: "Don't be surprised by the emergence of undiscovered talents! Lycky numbers 1, 22, 47, 25, 5, 39"
På baksidan kunde man läsa sig ett kinesiskt ord om man ville: "Children: Hai-zi"


Nu vill jag passa på att tacka den som kom på internet och sms. Jag är ett stort fan!


Kram Tina


Lite batteri

Gillar inte att jag inte har en egen adapter till datorn. Maria i nummer 17 visste att det låg en affär där man kiunde köpa sånna så skagöra det imorgon.
Spelade golf idag, 9 hål på Burnham Wood, den golfbanan där jag träffade ett hus sist. Klarade mig denna gången. Spelade ganska dåligt faktiskt. Så tänker inte ge resultat som tidigare lovat=P 
Men har spelat färdigt för veckan nu så ska vila resten.
Tjejerna kom hem från Los Angeles ikväll och de hade haft det trevligt balnd snuskiga gator och horor.

Har inte gjort så mycket idag annars, bara degat framför datorn hela morgonen och nu på kvällen tittade jag på film.

Tror att jag ska lägga mig tidigt ikväll bara för att jag har tråkigt. Ska drömma mig bort en stund =)

God Natt mina älsklingar.

Kram Tina

image13

Slappfisa

Vaknade runt 2 tiden inatt av att telefonen vibrerade under kudden, batteriet höll på att ta slut. Jag hade ingen aning om vart jag hade lagt laddaren så jag letade förbrilt i mörkret men hittade den inte. Stänger jag av telefonen så är det inte säkert att alarmet slås igång och det var jag lite orolig för. Vaknade runt 6 igen när Susanna gick upp och då hittade jag laddaren på golvet precis jämte huvudkudden. Linn, Kristine, Susanna, Maria och Stina från lägenhet 17 stack iväg till Los Angeles imorse. Jag hade gärna följt med men hade golfen att tänka på. Chuck kom och hämtade mig runt 10-tiden och vi åkte då till koslan för att möta upp de andra i laget. Åkte med en van som tillhörde skolan söderut i ca 45 minuter, kom fram till en stad som heter Ventura. Denna gången fick jag spela med Frannie, Kristin och Natalie. Det gick faktiskt ganska bra för min del, lyckades gå på 78 slag denna gången och det är nog det bästa jag har gjort under denna skitsesongen så jag var nöjd. Spelade på samma boll hela rundan också, hehehe.

Igår köpte jag mig faktiskt en waveboard, en skateboard fast med två hjul occh man får känslan av att surfa när man åker. Man ska ha samma teknik som när man surfar och åker snowboard ungefär. Har fastnat för det, riktigt kul är det. Och mamma, om du läser detta, jag ska vara försiktig ;)

Sverige och USA spelade fotbollsmatch idag också och hade sååååå velat titta på det.Men hade ju golfen hela dagen. Jag har ju tagit med mig Sverigehalsduk, Sverigetröja och min lilla Sverigetröja till ölkylare. Attans, jaja, det får vi väl spara då.

Det är riktigt tomt här nu när tjejerna är borta, det är bara vietnamesen och fransyskan som är kvar och de sitter bara på rummet ändå. Kanske ska gå bort till killarna men de har ju varit fulla sedan klockan 10 i morse så får se om jag går bort. Kanske väntar tills de precis ska gå och lägga sig så slipper man vara där så länge.

Har för övrigt börjat spela The Sims igen, härligt tidsfördriv det där. Apropå inget så måste jag städa min sida av rummet, men orkar inte. Jag trivs när man bor lite skitet, då uppskattar man det rena mycket bättre=P

Imorgon är det golf som gäller igen klockan 14, men då är det bara 9 hål. Återkommer med resultat.
Innan det kanske jag lägger mig vid poolen lite och slappar. Får försöka få till den där brännan som man så tvunget måste ha när man är på ett soligt ställe.

Talk to you guys later!

Kram Tina

image12


Filmkväll i Santa Barbara

Igår var vi på bio i Santa Barbara, vi såg No Reservations. Den var gullig. Det var en gubbe som ramlade dock när han gick där i mörkret. Stackarn.
Ikväll ska vi titta på Dirty Dancing på rummet eller så kanske det blir Monopol hos killarna. Får se, jag vill hellre titta på Smutsig Dans.

Nu är det dags för att klaga lite på detta underbara land...Jag hatar våran dusch! Den bli kokhet på några sekunder så man hinner bara blöta ner sig. Idag fick jag skölja håret i handfatet. ME DON'T LIKE!  Sen hatar jag den klena wattnivån de har i eluttagen, går ju fan inte blåsa håret.

Så, nu har jag klagat lite=) Allt kan ju inte vara en dans på rosor. OCH SÅ ÄR DET STOPP I AVLOPPET I KÖKET OCKSÅ!

Ingen mat har jag heller, måste handla.

Okej, nu ska jag äta lite glass till kvällsmat, den får göra kladdkakan sällskap i magen.

Kram Tina

image11

Woho

Jaha, då har man varit på en riktig amrikans collegefest. Det var faktiskt en upplevelse. Speciellt att det var ett helt kvarter nere vid stranden där det var fest i varje hus, gata efter gata. Fy vad jobbigt att bo där.
Träffade en hel del amerikanare där förstås och ännu en gång, det är jättetrevliga i detta landet.
Hela gänget var nere på festen, men vi kom ifrån varandra såklart. Min grupp kom till en annan fest precis vid havet. Men stannade inte så länge där eftersom killarna var lite sliskiga och ville bjuda oss på shots hela tiden.

Vi bjöd holländaren och vietnamesen på svensk middag igår. Vi lagade köttbullar, potatismos och sås. Till efterätt hade vi kladdkaka och glass=)

Idag skulle jag och tjejerna dra till zoo nere i stan men det blev inte så för bussarna givk inte som vi trodde. Vi gick på stan istället och sen bestämde vi oss för att gå på bio. Var fruktansvärt kallt och jag hade bara 5 dollar att köpa en långtröja för. Hittade ingen kan jag säga. Fick frysa på bion och sen på vägen hem. Brrr, jag och Linn sprang från bussen för vi ville bli varma.

Nu sitter Hannes och Fredrik här med datorerna och vill ha bilder från festen. Tystar ner dpom hela tiden för farnsyskan ligger i rummet brevid och man vill inte reta upp henne.
Titta gärna på bilderna på bilddagboken.se, mitt användarnamn är tekaka.

Ska snart sova. Ha en bra dag!

Kram Tina

image10

Chill

Började dagen med att slå på rangen med Chuck och Kristin. Gick faktiskr riktigt bra stundtals. Känns bättre och bättre att slå. Sen drog vi till skolan och fixade Activity Sticker till mitt Student ID så jag kommer in lite här och där och kan hämta ut utrustning. Fick en ny golfbag med Santa Barbara CC text på. Niceit värre. Höhö. Fixade lite pappersarbete också eftersom jag ska lägga till lite kurser. Att det kan vara så mycket papper för bara så små saker.

Poolade lite med Kristine och Linn och de andra tjejersna från apartment 17. Det var sjukt varmt idag. Oj, oj. Men det är så härligt. Chuck sa att det skulle bli kyligt snart, hehe, undrar hur kallt det blir då. 25 grader kanske=P

Det var riktigt trevligt igår. Började med att Kristine poppade en massa pop-corn och så korkade vi upp. De var och shoppade den största Smirnoff jag sett, för endast $17. Jag fick ett 6-pack öl istället, men Hannes drack upp allt istället. Haha, snyltaren kom hit idag och behövde pengar. 23 dollar fick han låna. Men som tur är så skulle han ta ut pengar idag så det var lugnt. Satt i vår lägenhet först och käkade pop-corn och snackade lite skit. Bestämde oss sedan att dra till killarnas lägenhet, 13, och störa lite.  Där stannade vi resten av kvällen. De har fått en ny rumskompis som egentligen skulle vara en korean men som blev en svensk istället. Men han kallas ändå för Korean Guy. Jag och Fredrik garvade åt Christoffers uttal av Kevin. Efter några glas blev det fruktansvärt kul at säga "Kävvins gamla" 300 gånger. Hohoho.

Linn och Kristine är på sightseeing med den tuffa bussen som kör både på land och i vattnet. De kommer tillbaka lite senare ikväll. Fransyskan har nog dragit för helgen och gör någonting. Så nu är det bara jag och Suzanne hemma. Gick bort till killarna för en stund sedan men det var inte så många där, Christian och Gustav (Korean Guy) var vd poolen så jag gick dit en stund. Det slutade med att jag blev nerdragen med kläderna på. Typiskt. Tog mig en dusch när jag kom in och torkar kläderna på räcket utanför nu.
Får se vad som händer ikväll. Kanske går till killarna och pratar lite. Kanske ska försöka fixa DVD:n.

Nu är det klart att mammis kommer ner den 28/10-10/11. Det ska bli mysigt. Så nu ska jag bara leta reda på ett hotell som ligger hyfsat nära Verano. Jaja, längtar. Saknar så!

<3Saknar alla så mycket där hemma<3

Have a good one!

Kram Tina

image9


Haha! Kul dag!

Idag har jag varit så blond och klantig som det går tror jag=) Vaknade rund 5 imorse av att iPoden låg i sängen och stökade. Gick på toa och när jag skulle lägga mig kände jag att tandställningen var borta. Började leta i sängen men hittade den inte! Den har varit borta hela dagen och den är spårlöst försvunnen! Under sängen hittade jag bara ett par gamla kvarglömda trosor. Min första tanke var att jag hade svalt den, men det skulle jag nog ha märkt, sen min andra sjuka tanke var att jag hade stoppat upp den i röven.

Spelade golf nu på eftermiddagen uppe i Montecito där alla miljonvillorna ligger. Fy fan vilka hus! Riktigt fina, ångrar att jag inte tog med mig kameran. I alla fall så skulle jag slå mitt andra slag på första hålet. Råkade göra en fade vilket betyder att jag skruvade den lite åt höger för er som inte vet golftermer=) Bollen flög in på ett hus och som TUR var så hördes inget så klarade nog huset. Jag fick slå ett till slag från samma ställe och gjorde samma sak såklart! Denna gången hade jag inte lika tur. Haha, Tittade på bollen, såg den försvinna....*Kleeek*
Det var pinsamt att göra det på samma hål från samma ställe och slå mot samma hus. "It's okay" sa coachen=) haha. illa.
Sen lite senare skulle jag slänga en plastmugg och då försökte jag slänga den i ett elskåp istället. Inte lätt när elskåp och soptunnor ser likadana ut i detta landet.
Det var riktigt läskigt faktiskt att vara i Montecito idag för vinden vände och då blåste all rök från bergen ner. På bara ett par menuter blev solen alldeles röd pga all rök och det blev nästan svart. Har aldrig i hela mitt liv sett så mycket rök på samma gång. Bergen är så fruktansvärt mäktiga också så det var läskigt.

När coach körde hem mig såg vi Christian och Anders på vägen och de hade köpt öl. Chuck sa "h, look. There's swedish people" Hehe, tyckte jag var lite kul. "They are my friends" sa jag. "Oh, you're gonna have some beer then" Hehe, lustig prick, Chuck.

Hade en otroligt tråkig föeläsning idag igen på skolan. Stod ett antal damer och herrar och snackade om saker som inte angick mig kändes det som. Usch, tog nog 3 timmar.  Det var mycket skönt att komma därifrån. Köpte mig en ny ryggsäck idag också efetr skolan. En brun, fin. Hehe.

Det har varit en kul dag idag, mycket för att jag har klantat mig lite, ska snart till apartment 13 och dricka lite öl med mina svenska kompisar och holländaren. Ska bli trevligt.

Kan bara skratta åt mig själv idag. Ojojoj, men vill VERKLIGEN!!!!!! hitta min tandställning!

Have a great one!

Kram Tina

image6

image8

Lång dag på skolan

Gick upp vid 6 idag igen och tog bussen till skolan med de andra svenskarna på Verano Courtyards som jag lärt känna. Fick en frukost på skolan som bestod av muffins och juice. Tur att jag hade ätit hemma, hehe. Fick äntligen en almenacka också så nu kan jag skriva ner mitt liv där också. Gick på några viktiga föreläsningar om units och betyg och alld vad det nu är. Det är så förvirrande alltihop så jag vill bara hem och gömma mig=)
Fick en liten rundtur på skolan och en lunch som smakade helt okej faktiskt. Bestod inte av pizza som tur var utan av en macka och sallad.

Sen var det slut vid ett tiden och då gick jag, Hannes, en tysk och en til sveknsk kille till stranden och svalkade fötterna i havet. Gick till piren och kollade in hummrara och krabbor som låg i akvarium på resturangerna. Tyskan sa att kockarna plockar upp dem när de ska tillagas, så de är riktigt färska när man beställer dom.

Vi gick tillbaka till skolan sen och kollade på amerikans fotbollsträning eftersom Christian och Anders skulle på try-out. Det var väldigt häftigt måste jag säga att titta på. De sprang runt på planen i sina megastora axelvaddar och ropade HO HO HO. Planen ligger så otroligt vackert också med havet och stranden precis bakom.

Sen bar det av till hälsoundersökningen klockan 5 och det var det drygaste jag gjort sen jag satt fast på flygplatsen i LA. Ville bara hem och sätta mig och mysa och äta framförallt. Men läkaren tyckte att jag var väldigt flexibel och normal...ööööh. Han trodde dessutom att jag dansade och höll på bara för jag var så vig. Haha, jag som inte rör mig ett piss, borde vara stl som en pinne egentligen.

Christian och Anders väntade på mig när jag var färdig vid 8.15 så vi gick till stan och tog en macka på Subway. När vi skulle ta bussen hem sen så hade den sista bussen redan gått såklart så vi fick ta taxi. Dyrare, men man kommer i alla fall fram till dörren.

Och skogsbranden håller fortfarande på och de får inte dö på elden. Jag mitt smartskaft sa att elden brinner i bergen till tysken. Tror han fatade det också. Men men. Man tror att det ska brinna i en och en halv månad till däruppe. det har redan brunnit i 3 veckor. Någon sa att det inte hade regnat här på 2 år heller så det gör det lite svårare att släcka elden.

jaja, nu är jag trött idag igen. det är jobbigt att vara på halvsemester.

Have a good one!

Kram Tina

image5

Tröttsam dag

Ännu en tröttsam dag i santa Barbara. Har ännu inte kommit in i dagsrytmen. Började dagen med att msn:a med morsan klockan 06.00  sängen. Sedan loggade Matilda in och henne hade jag inte skrivit med på ett tag så det var kul. Chuck hämtade upp mig halv 10 kanske och vi åkte till skolan för att ändra mitt schema eftersom lektionerna krockade med golfen. Sen krånglade det lite eftersom IBS program inte kunde kombineras med golfen så det var surt. Men de tror att de ska kunna lösa det. Men morsan är hysterisk. Ja, ja...

Åkte sedan hem och käkade lite och drog sedan till rangen och slog några bollar med Chuck 10 miles söder om Santa Barbara. Träffade två av tjejerna som kommer vara med i laget, Carissa och kommer inte ihåg namnet på den andre. Körde förbi Montecito där Opera bor och sedan frågade jag Chuck om han visste om Michael Jackson bodde i närheten eftersom jag hade hört att han skulle bo här.  Chuck sa att han skulle bo en bit upp i bergen ganska nära där det fortfarande är skogsbrand. Haha, stackarn. Chuck sa på skoj att det var han som startade branden. Haha, go kille.

Jävligt varmt idag igen, tog en dusch när jag kom hem. Tror att jag börjar lära mig den där konstiga kranen i duschen. Det är skönt. Just nu har jag ätit nudelsoppa med ägg. Hehe, primitivt. Har jäst i soffan nu i en och en halv timma och kollat på en film på datorn. Ska skriva ett mail till IBS nu hade jag tänkt. Sen ska jag nog faktiskt lägga mig. är så sjukt trött och klockan är bara 19.50. Sick!

Have a nice one!

Kram Tina

image4

Vilse i Santa B

Ojoj, vilken dag. Hur trött som helst. Den började med att gå upp kloackan 06.15 och webcama med morsan på msn. Var hur pigg som helst. Det är det bästa med detta stället; att man inte är morgontrött.
Tog bussen till skolan 07.40 med Hannes där vi skrev in oss. Det var ett schyst skolområde måste jag säga, precis intill stranden. Sedan träffade vi golf-Kristin och hennes kompisar Frida och Sara som var mycket trevliga och efter det gick vi till Chuckisens kontor och snackade med honom. Han verkar en trevlig prick.

Sedan gick vi till stranden och kände på vattnet, det var verkligen inte varmt. Sen gick vi till piren och det var nice. På stranden kunde man se några roliga lirare. Först kom det en gubbe med sin fru och spelade gitarr medans de gick. Efter dom kom det två äldre män med jätteskägg och åkte inlines som aldrig förr! Haha. Oj, oj, oj.
Vi bestämde oss för att gå till stan sedan och kolla lite. Det är verkligen en mysig stad Santa Barbara. Vet inte hur länge vi gick med efter ett tag blev vi hungriga och gick till Subway och käkade den godaste mackan jag har ätit på länge! Mumsfillibabba!

Skaffade ett nytt simkort till telefonen också så det är billigare för mig att ringa här och mitt nya nummer för den som vill ha det är 8052808560 haha, mycket skumt nummer. Sen ringde Chuckisen och ville lira golf klockan 4 och det vore kul tänkte jag. Han skulle hämta mig halv 4 och då tyckte jag det var dags att gå hemmåt, klockan var halv 1. Jag och Hannes gick hemmåt men vi gick vilse såklart! Blåbär som vi är. Vi kom till en busstation och därifrån tog vi bussen till Transit Center där alla bussarna kommer. Därifrån tänkte vi ta linje 8 som går hem till oss. Vi missade bussen med någon minut så vi fick vänta i en halvtimma på nästa buss. Väl på bussen så åkte vi såklart för långt! Vi hade blivit varnade för att missa hållplatsen för sen gick bussen till en annan stad jättelångt bort och det tar en evighet att komma tillbaka. Busschaffisen var schyst och körde tillbaka oss till en hållplats där det skulle komma en buss som verkligen skulle gå hem. Som tur var kom vi hem, men då hade vi irrat omkring i 2 timmar så jag ringde Chuck och sa att jag inte skulle spela golf för jag var sjukt trött efter att ha gått långt och för att jag inte skulle hinna äta innan golfen.

Tog ett dopp i poolen när vi kom hem och då kom det ett antal svenskar med öl och en amerikansk fotboll. Det var jättetrevliga och badglada. Jag gick till rummet sedan och skrev handlelista. Drog sedan och handlade, vilket behövdes för jag hade bara mjölk, flingor och en yoghurt. Men nu är kylen proppad med mat! Har precis käkat köttbullar och spagetti, kan säga att köttbullarna inte smakar som hemma. Haha!

Jag är så sjukt trött nu så jag tror att jag somnar snart. Men nu kom det några lirare och bjöd in oss till lägenhet 13 för att dricka lite öl. Det ska bli spännande.

Uppdatering: Kom en holländska nu som ska dela rum med mig. Först skulle hon bara bo här för inatt bara för att hon låg i samma situation som jag och Hannes gjorde men det visade sig att hon skulle bo här=) höhö, roligt roligt. Jaja...

Vi hörs!

Kram Tina

image3

Första dagen i Santa Barbara

Ojoj, vaknade ganska tidigt imorse runt 8-tiden men tyckte att jag behövde lite mer sömn eftersom jag somnade runt 3 efetr att jag och Hannes hade lyckats ta oss in i min lägenhet. Det var verkligen tur att Linn och Kristine öppnade dörren när vi knackade på runt 2 mitt i natten. Vi hade annars varit inställda på att sova utomhus eftersom det inte fanns någon reception där vi kunde få nycklar. Det värsta var att både jag och Hannes inte hade någon teckning på mobilerna så vi kunde omöjligt ringa någon. Men som tur var löste det sig.

Jag somnade om och gick upp runt halv 10 tiden kanske och hälsade ordentligt på tjejerna och åt sedan en frukost som bestod av amerikanska Special K och amerikansk mjölk samt en yoghurt.
Lite senare kom managern på Verano Courtyards och gav mig nycklar och gick igenom lite regler osv. Hannes fick reda på sitt rumsnummer efetrsom han inte visste det från börja. Tur att det fanns sängar så det räckte i vår lägenhet.

Så fort jag hade fått nyckeln och hade den i handen och gick 3 meter så tappade jag såklart bort den. Jag vet inte hur det gick till, men den var mystiskt borta under hela dagen. Typiskt mig, men hittade den lite senare.
När Hannes hade installerat sig så gick jag, Hannes, Linn och Kristine till det största "Shopping mall" in Santa Barbara och köpte lite matlådor och badlakan till stranden. Jag lyckades dessutom köpa mig en plattång. Det var väldigt häftigt att se ett stort berg när man kom ut för det hade man inte sett mitt i natten.

Vi splittrades och jag och Hannes drog och handlade lite mat och sedan käkade lunch som för min del bestod av mikromat fattig som jag är.

America's next top model har gått hela dagen, varje avsnitt av sesong 5 eller nått så det har vi legat och kollat på.
Runt 4 tiden drog vi alla ner till poolen här på Verano Courtyards och jag måste säga att solen tar här! Damn! Låg nog kanske i max 15 minuter och fick en jäkla bränna. Ojoj, man får passa sig.

Sedan dess har jag bara degat, har varit jättetrött hela dagen. Vill bara lägga mig.
Men måste tänka på jet-lag.

En japanes kom hit men skulle inte bo här så hon försvann lika fort. Istället kom en fransyska som bara bossar och snackar engelska som är väldigt svårt att förstå. Lite irriterad på henne för hon bytte kanal på TV:n också så nu får jag inte se finalen på Top Model som man kollat på hela dagen! Noumi heter hon eller nått=) haha, men hon sa att hon skulle flytta till New York i september så det ska bli skönt. Så känns det nu, stackarn ger inget bra första intryck. Känner mig lite hungrig men orkar inte diska. Tufft att flytta hemifrån, haha.

Ska härda ut kvällen och sen äntligen lägga mig. Det kanske inte kommer någon mer och bor i dubbelrummet där jag sover, det hade varit lite skönt att får bo själv faktiskt.

Så såg min första dag ut i Santa Barbara.

Jag hör av mig.
/Tinaimage1