Hejdå fjäll

I torsdags blev det precis som jag trodde. Jag fick åka till Musiklagret själv och titta på ett elpiano. Pust! Det kändes bara dyrt och det billiga kändes inte bra att spela på. Jag får se hur jag gör.

Fjällvandringen med Johan var uppfriskande och rolig! I fredags när vi kom upp gick vi runt lite och kollade läget. typ klappade jätter och sånt. Sen tog vi 6-stolsliften upp till toppen och gick en väldigt blöt väg ner. Sen fick vi för oss att klättra upp för en svart backe och det var sjukt jobbigt för oss otränade.
I lördags gick vi upp runt sju och bestämde oss för att vandra upp till Städjans topp på ett litet fjäll. Det regnade så sikten var ganska dålig och vi fick knappt någon utsikt. Men det var roligt ändå. Dock gick vi inte hela vägen upp eftersom vi inte såg mer än 100 meter framför oss och vi hade behövt vika av en skoterled för att klättra upp till toppen, så vi tyckte det vore en dum idé. Men varm choklad blev det innan vi gick tillbaka. Väl nere gick vi till  vår lilla lägenhet och bytte kläder, sen gick vi till stallet. Vi hade bokat en ridtur med Örjan. Jag fick rida på en häst som hette Amy och Johan fick en häst som hette Lady Bar. Vi gick runt i vildmarken och tittade på björniden och gamla gårdar. På grusvägarna fick vi trava och galoppera. jag var livrädd när vi galopperade för det var jobbigt att hålla i sig och hästen sprang för fort för sitt egna bästa. Men lite härligt var det allt.
Idag har jag jävulskt ont i rumpan efter den där ridturen och grym träningsvärk. Men det är lite skönt.
 Nu är vi hemma och jag borde plugga. Jag får se. Måste äta först och göra matlåda till imorgon. Så jag får väl sätta igång med det först.

Torsdagen före fjällvandringen

Idag ska jag packa. Packa fö en fjäll weekend. haha, det komemr nog blir roligt, trots 9 grader varmt och regn. Haha, men det gör inget.
Jag ska också in till Borås nu och äta lunch med min kära bror. Vi ska åka till musiklagret också. Men jag får inte tag på honom på jobbet så jag vet fortfarande inte vilken tid, och det är typ lunchtid nu..Men jag är inte så förvånad, det kommer antagligen inte bli av.
Annars känner jag för att läsa en bra bok så jag kanske åker och köper en idag.
Igår var jag hemma hos Malin Malin. Vi spelade spel och drack vin med Kalle, Pontus, Tobbe och Karl. Rappa Kalja var grejer det. Jag hade aldrig spelat det innan. Och nu åker Malin iväg igen. Om tid och pengar finns så kanske jag åker ner till henne i något varmt land. Det vore fett.

Idre fjäll, watch out!

Å vad kul! Fredag-Söndag ska jag fjällvandra i Idre. En spontan idé och en spontan bokning. Det kommer bli fett! Jag och Johan kommer dela på en 25 kvadratmeter stor, eller liten, lägenhet med pentry. Haha! Sjukt kul och vi ska gå in för det som fasen!

Vill ni gå på musikmässa?

Jag hatar verkligen att sitta och skriva om ett projekt man precis har gjort. Varför måste det vara en speciell längd på texten man skriver? Kan man inte bara få skriva 300 ord om man ändå har fått in all information i dom 300 orden? Man ser väl hur man har tänkt ändå typ nästan på ett ungefär eller?  Skolan har ej börjat än och jag är redan trött på den!


S s s s s söndag

Så himla bra!
Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta 
David Guetta asså. Han gör karriär.

Nu ska jag spela golf med Tim. Det förundrar mig fortfarande att trots mina 14 år som golfspelare, så har jag inga golfbyxor att ha på mig när det är lite kallare väder. Det är nu jag undrar vad sjutton jag har haft på mig under alla dessa år.


Hjälp, jag lever!

Johan hjälpte mig att plantera om lite blommor härom dagen och igår planterade jag några skott som mamma hade knyckt från en 600 kronors planta på Blomsterjätten.
Annars springer Felix omkring som om han hade eld i baken, jag missar tvättider, går på medelåldersfester, längtar efter lönen, spelar på ett ostämt piano, lyssnar på Robyn och har allmänt semester. Dock ska jag plugga idag. Förhoppningsvis blir jag klar.

Metric – Help I'm Alive

Och så fortsatte söndagen..

Lite om måndagen

HEJ!
Idag är det måndag. Det är min sista vecka på jobbet. Haha. Jag köpte toapapper och knäckebröd på Hemköp innan och det måste sett ut som att jag gick och tänkte "Här ska skitas efter att jag har käkat upp 560 gram knäckebröd"
Jag har döpt katten nu efter mycket velande. Den får heta Felix. Jag har snart haft den en vecka och inte kommit på något namn, så något blev det bara så att jag har något att ropa när den slickar i smörpaketet. Det blev inte så hemskt som jag trodde att skaffa en katt till. Lite jobbigt ät det, men Loke och Felix trivs bra ihop och det känns som att jag inte behöver ha så bråttom hem om jag är iväg någontans.
Nu ska jag ta en promenad med Johan Johan Johan och sen ska vi spela spel. Yatzy eller något liknande.


Måste man skriva rubrik?

Åh. Jag är så trött. Har vänt helt på dygnet. Jag slutade inte läa förän halv fya i natt och vaknade nu helt förstört trött. Hemskt. fats ändå lite skönt att kunna vara helt pigg en hel natt. Men efetrsom jag ska upp tidigt hela nästa vecka är det en dum ide att förtsätta i det mönstret.

I've already tasted my piece of one sweet love

Utifrån sett ser nog mitt liv ganska tråkigt ut. Inifrån sett känns det ganska tomt. Det enda jag förstår mig på just nu är musiken jag hör. Resten svider bara.

Framåt slutet av veckan tittar man tillbaka på det man har uträttat och inser att det inte är tillräckligt.

Torsdag. Sista natten ever denna sommaren, sen helg och jag ska vara ledig. Igår kväll var Johan och Nathatlie här och drack vin tills jag var tvungen att åka till jobbet. Ikväll var Carro, Malin och Hanna här och gjorde samma sak. Allt var en snabbis och har dåligt samvete för att jag inte har mer tid för mina vänner. Tid. Önskar att jag hade allt tid i världen. För alltid. Hur blir man odödlig och hur kan man vara på två ställen samtidigt? Och vad gör man när sommaren inte alls blev så som man hade tänkt sig? Jag antar att man gnäller lite och går vidare.

Jag har skaffat en katt till. En liten söt en. Den gnäller så fort man tar på den. Men Loke har roligt i alla fall och jag har inte lika dåligt samvete när jag går ut genom dörren och är borta ett halvt dygn.

Bara för att det är så bra att man vill dansa lite.


I Blame Coco

Awesome!

Ghad!

Om att ha vänner i ett annat land.

Jag älskar Patick Lawler. Haha, han är så himla rolig. När han är rik och berömd ska han hugga ner det högsta trädet i världen och bygga ett hus av det till mig. Och så ska jag få ett hus i San Diego och en egen ö. Haha. Åh, vad jag önskar det vore sant.

Patrick

and I'll purchase you an amazing house with tons of palm trees and a swimming pool

because that is the most important thing in the world of course ;-);-)

Jag

hahaha! yes!

well, i want to see the ocean a least

Patrick

yea duh

who in their right mind doesn't?

of course it'll be by the ocean

silly girl

Jag

on my own island?

Patrick

DUUUH

well

the island house is for your next christmas present

this one will be in san diego or something

Jag

i love san diego!

Patrick

well good

cause I wouldn't want to waste this house I just got you

Jag

but i don't wanna live only in california. i want a little cottage in a forest too

Patrick

that would suck

Jag

haha, yea

Patrick

well you can find awesome forrests in california

some of the tallest trees in the world

are in california

Jag

i don't care about tall trees. i want a real northen american wildlife sort of forest.

Patrick

I'm going to find the tallest tree in the world and cut it down to make your cabin

it'll be SO SICK!

Jag

Just what i want

Patrick

good i hope that's enough for you

Jag

for now it is.




Patrick

haha

for sure

anyway

it's like 3 in the morning

and I need to go to sleep

so I'll talk to you later

have a nice night

Jag

yes you do

Patrick

and I'll see you at the summer home in paris next week

Jag

awesome! don't forget to feed the cat

Patrick

FUUUUCK! I left the cat in Brazil!

SHIIIIIT

Jag

PATRICK!!!

Patrick

the kids are going to hate us!

OMG

Jag

Oh well. I'll take the next jet

Patrick

good idea

thank you

ugh

I feel so stupid

maybe we can just have it express shipped to us?

Jag

I hope so

Patrick

haha

alright

good night

Jag

good night


Åh..

Gårkvällen var packad. Jag hånglade med en alldeles för ful kille för att det skulle vara okej och spydde i handväskan på bussen hem. Idag spydde jag lite till. Pizza och mjölk är det enda som inte kommer upp igen. Gott. Jag kommer på nya argument till varför jag ska sluta dricka alkohol varje fylla. Så nu ska jag nog sluta. På riktigt. Antagligen kommer det inte funka. Men jag vill. We'll see.

Ja. Vad bra det blev ändå.

Och så fick jag mina möbler trots allt. På köpet fick vi för oss att köpa hårfärg och göra mitt håt ljusare också. Med oss menar jag mig själv, Nathalie och Johan. Bra kväll med robotdans, grill och mjukparty. Imorgon blir det värre.


FÖRE


UNDER


EFTER

Oj

Det var några dagar sedan sist. Men jag har inte orkat eller hunnit helt enkelt. Inte så mycket att skriva om heller direkt. Jag har jobbat. Ovanligte va?
Men strax ska jag till Gbg. Shoppingdag med Johan och Nathalie. Inte så sugen på just själva shoppandet eftersom jag inte kommer köpa något förhoppningsvis. Men vi ska till IEKA och köpa det som var slut sist. Ska se om Malin kanske vill hänga lite. Det var alldeles för längesedan. Nu har jag lite bråttom. Hejs!


Ledig tisdag

Jag åkte till IKA med Johan idag. Jag skulle köpa en byrå och en skolåda till hallen, men båda(!) sakerna var slut. Så jag köpte en annan förvaringsmöbel, EXPEDIT istället och lite annat smått och gott.


Sen spelade jage runda golf med Tim och Kalle. Herre. Katastrof.
Nu ska jag läsa och sen somna gott som ett barn.

Om att välja kläder

Man ska iväg och så vill man vara lite fin. Fast man har inga fina kläder. Man tar på sig något som man tycker är rätt bra och sen så ångrar min sig och tar då på sig något annat. Men det dög inte heller så man tar på sig det man hade på sig först, fast andra byxor. Sen hittar man en annan tröja som man tar på sig istället och den blir det. Men så spiller man lite mat på den tröjan så man måste bestämma sig mellan den första och andra tröjan igen. Det är nästan där man inser att det inte spelat någon roll vilken tröja man tar på sig för man är lika trött på dom ändå. Ungefär där är jag nu.

Söndag, jag tar helg nu.

Jag har inget att skriva riktigt. Jag fick sluta tidigare på jobbet idag och min katt är rastlös. Jag läser en bra bok och vill titta på film. Men måste trött ut katten först. JAg längtar efter ett piano och önskar att åka till IKEA i veckan. Nästa helg har jag tävling som jag ska försöka vinna. Imorgon ska jag träffa kompisar.

Bye bye