Stön.

Jahaaa. Neee.

Jag öppnade precis ett nytt spakonto. Dit ska jag bara föra över pengar och aldrig plocka ifrån. Det var verkligen på tiden att jag gjorde det. Penarna bara försvinner annars.
Nu är det bara en dag kvar denna helgen. Men det känns ändå förjävligt. När jag kom hem idag var jag trött och hungrig och Tim hade ätit upp köttfärsen. Så jag skällde ut honom på telefonen, grät och tjurade. Sen när jag hade ätit några mackor kändes det bättre, så jag ringde och bad om ursäkt. Men allt bara krånglar hela tiden och jag är trött. Så jag gråter. Som ett barn. Jag lägger mig på golvet. Men det är så jag gör när jag inte orkar och allt omkring mig inte går som jag vill. Nu ska jag läsa istället och
njuta.

Stanna, håll käft och snälla, håll käft!

Jag är arg! Så himla arg och trött och irriterad. På de jag samåker med, på några jag jobbar med och på att det dras pengar från mitt visakort lite hur som helst.
Jag pallar verkligen inte att någon följer efter mig hela tiden på jobbet och ger mig uppgifter bara för att personen själv inte orkar göra det. Eller öppnar käften för att säga något osammanhängande eller något helt ointressant eller något som inte har med saker att göra.
Jag pallar inte att folk kommenterar om jag har mössa på mig när det regnar och stormar, eller tror sig veta bättre än mig vad min bil klarar av och inte.
Jag pallar inte hästar.
Jag pallar verkligen inte att kom hem slut och sedan tar sig till mataffären där sedan jag hade för lite pengar på visakortet, en räkning som dragits av, så jag får åka hem och föra över pengar och sedan åka tillbaka till affären. Förudmjukande och jobbigt. Irriterande.
Jag vill köra själv till jobbet med min egna bil. Jag orkar inte samåka längre. Jag tar den kostnaden. Det är så jävla värt det.
Nu ska jag steka kött och läsa en bok och tjura över denna dagen.

Who is the betrayer, who's the killer in the crowd, the on who creeps in coridors and doesn't make a sound? I'm so heavy in your arms.

Båstad var precis som jag trodde det skulle vara. Lite jobbigt och lite ångest. Nu försöker jag tvätta bort smutsen från mina fötter, men det går inte att få bort allt. Fotbollen gav mig blåmärken och träningsvärk. Natten gav mig hemlängtan och dagen fick mig att hata skjulet på gräsmattan, och trots att det var fullt av människor kändes det obeskrivligt ensamt. Det får mig att känna mig så...trött. På saker, på verkligheten, på folk och på mig själv. Sia – Little Black Sandals Det är skönt att det regnar. Då slipper jag gå ut.

Det kommer bli en lång natt...

Jag slutade tidigare igår. Åkte hem vid fem. Det fanns inget att göra och det var nästan ingen som jobbade. I natt blir det nog antagligen samma sak. Hoppas jag. Jag och Tim skulle åkt till Varberg idag och lekt hela dagen, men vi orkade inte och sen gick vi bara och gjorde ingenting hela dagen och klagade på att vi inte hade någt att göra tills jag var tvungen att åka hem och sova en stund. Filip kom till Kinna idag. Det var...förvånandsvärt jobbigt. Min tröja luktade hans parfym efter avskedskramen så fick byta den. Sen fick jag lyssna på arg musik och städa lägenheten för att komma på andra tankar. Sen fick jag för mig att läsa Borås Tidning på nätet. Tro fan att han fanns där då med en stor bild. Fan vad typiskt.

Måndag igen

Hej kära blogg!
Kungen har köpt nya skridskor. Hej vad det går, hej vad det går!
Mötte upp Tim och hans kompisar på golfbanan idag och kollade när de misshandlade scoren. Tim spelade ganska bra, men hans humör är som mitt var när jag var 15 så han förstörde för sig några gånger. Ikväll går jag på jobbet. Jobba två nätter nu och imorgon sticker jag och Tim ner till Varberg för antingen en golfrunda och bad eller en båttur med Jannes båt och Apelvikens camping. På onsdag kanske Båstad med Malin T.
Nu fundera ut vad matsäcken ska bestå av i afton.

Hejdå

Lammkött eller gammelt bös..

Åh. Mamma hade gett mitt nummer till en söt 18-åring som hon träffade på midsommarafton, och igår skickade han sms till mig. Haha. Hur gulligt är inte det? Ted heter han. Vi pratade lite grann och mamma hade tydligen träffat hans pappa -82 när hon och en som heter Olga skulle slå rekord i äggkastning. Haha.
Nu känner jag mig ännu mer osm en gammal kärring.

BT-golf och sånt

Snart ska jag till golfklubben. Tävlingsdag och jag är peppad.
Köpte tre böcker igår. Twlight-böckerna om man får säga så. Har för mig att de är fyra, men hittade bara tre. Den sista får jag väl köpa någon annanstans. Läste halva första boken igår och vill bara läsa andra halvan idag. Men det får nog bli till kvällen. Efetr tävlingen ska jag till Borås, Sparsör, Krökling och hälsa på Fredrik och klappa Albin på huvudet, grilla och kanske se en och annan film. Om det inte händer något ikväll stannar jag nog där.


spotify:track:2MIqLCofYbazo7rXz5RErV

Föresten! Hörde denna på spotify precis. Sjukt bra. Nya favvislåten. Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix

Idag ska jag gå igenom eld.

Idag ska jag:

  • Boka klipptid
  • Köpa en bok
  • Läsa boken
  • Tanka mammas bil


På ett ungefär. Jag vaknade lite bakis idag. Fem var nog klockan. Har gått upp fem varje mordon denna veckan så det var inte så konstigt egentligen, desto skönare att soma om. Jag var tvungen att sätta mig upp i sängen och fundera på om jag verkligen var ledig eller om jag skulle till jobbet. Det var så jäkla gött att inse ledigheten. Åkte hem till Johan och Nathalie igår. Vinet smakade bra. Vi pratade lite om drömmar, killar och andra lite mindre djupare saker. Mamma ringde och försökte få Johan att skaffa hunden istället för mig. Han var lite intresserad. Vi får se där. Och jag pratade med Patrick på facebook-chatten igår. Vi ska prata i skype snart för han hade tydligen precis skaffat det. Haha.
Jag får en massa, massa, massa sms av Manpower som vill att jag ka jobba, men jag har ju ett sommarjobb så vill gärna inte på mer uppdrag. Hahabara idag har jag nog fått 8 förfrågningar om att jobba på ENS.
Men det är väl bra antar jag, jag kommer ju behöva jobba sen när skolan brjar ändå.


Helg

Jag är full. Var på After Work inne i Borås innan. Det var trevligt och om en liten stund ska jag ta mig till lägenheten och träffa Nasty och Johan. Vi ska lufta en bag in box.  Annas är det fruktansvärt skönt att det är helg just nu. På lördag ska jag spela golftävling tillsammans med Hannes morbror, Anders. Han ringde mig häromdagen och frågade om jag ville spela med honom. Jag vill spela, det var längesedan nu och jag vill spela bra och vinna priser. Får se vad man kan göra utan det.
Mamma ringde för en stund sedan och ville att jag skulle skaffa en hund om hon ville ha. Men det ville inte jag. Fy för att ha hund.

Det regnar igenom taket på garaget..läckert

Jag var ute i trädgården precis och åt bär och sånt för det var så fint väder. Sen kände jag en regndroppe. Sen 2 sekunder senare började det blåsa och det kom mer regn. Jag började springa tillbaka mot dörren och jag hörde hur regnet kom allt närmare så jag sprang lite fortare. Precis när jag kommit under tak började det hagla och ösregna och storma.
Svensk sommar är rätt underbar ändå.

Shanghai och prinsar

Idag träffade jag Linda. Det var ganska längesedan sist. Hon ska åka till Shanghai om 2-3 veckor och lära sig mandarin i 4 månader. Det tycker jag är coolt. Jag vill också lära mig ett nytt språk. Alla språk. Det vore häftigt att kunna något mer språk än engelska flytande.
Jag somnade till i soffan innan efter jobbet. Jag drömde en rätt konstig dröm. Två fåglar satt ihop med näbbarna format som ett hjärta flög i skyn och de dalade sakta ner mot marken. När de hade nått marken förvandlades de två fåglarna till Disneyfigurer, en prins och en prinsessa. Prinsen satt på en häst och red iväg. Prinsessan stod kvar vid en blåbärsbuske som Tim planterade på trädgården igår. Sen vaknade jag.


Rice Meadow

Jag bor i Risäng nu när ingen är hemma. Det är lite härligt att ha huset fär ig själv. Johan och Natty kom förbi en sväng och drack lite cider och drink. Vi kastade pil också. Alltär väl och jag ska drömma mig bort ett litet slag till någonstans där man får vara kär.

Och semester..

Och hela min familj ska åka på semester ihop hela nästa vecka, de åker imorgon och jag kan inte förlja med bara för att jag jobbar. Det suger. eller egentligen vet jag inte om jag vill åka med bara för att jag inte kan. Dessutom hade de säkert gått mig på nerverna. Haha. Kanske lika bra att stanna hemma och mata katterna och vattna grannens tomatplantor.
Jag har ingen frukost hemma. Åh.

Eclipse

Jag var på bio innan. Såg Eclipse, var så himla sugen på att se den idag. Jag åkte och såg den själv. Det var väldigt skönt faktiskt. Filmen sen tycker jag var sjukt bra. Kanske den bästa av alla tre. Jag blir kär när jag ser dom filmerna. Eller, snarare kär i kärleken. Men det är lite härligt tycker jag.
Snart är det löning, and I can't wait!
Fick ett låttips av Johan idag,
Darin – Lovekiller. Jag hatar lite att jag gillar den eftersom jag hatar Darin egentligen. Men man får helt enkelt tänka bort det..

17 juli 2010 ett datum att minnas

Oj. Ojoj. Mamma fyllde 50 år igår. Hahaha! Vilket party det blev. Det trodde jag inte faktiskt. Titti försvann en timma med Rocka-Gill och kom tillbaka dyngrak, ramlade på gräset och ville inte resa sig upp. Ros ramlade i häcken...två gånger, varav andra gången följde två andra gubbar med i fallet. Busken ser ut som att tre gubbar har legat i den. Jag och Simon spelade fel på gitarr och sjöng falskt, Tim tog fram de fula mössorna, Pelle spelade dragspel så att klockorna stannade, pappa spelade bas så han väckte de som redan hade däckat och 8-åriga småflickor grillade korv själva på grillen. Det bästa partyt jag varit på.










Train - not my soul sister.

Det finns ett fenomen här i Kinna. Något som jag tror alla hatar. Det är när bommarna går ner vid resecentrum. Kommer tåget från Varberg å har man tur. Då tar det inte så himla lång tid. Men! Det är värst när tåget kommer från Borås. Då går först bommarna ner. Man väntar. Väntar lite till. Och Aha!! Tåget rullar in på perrongen. Man väntar. Väntar lite till. Det var värst vad många det var som skulle på idag..väntar. Åh! Tåget rullar och passerar. Strax efteråt går bommarna upp. TRO FAN att de andra får grön ljus innan mig, trots att det brukar bli grönt vid mitt trafikljus först. Alla andra gånger man står vid det trafikljus som precis fick grönt ljus så blir det ju aldrig grönt först!

Ja..detta var jag med om kl 8 imorse. Jag borde vetat bättre. Man undviker järnvägsövergången mellan 07.55 och 08.05. Då kommer tåget både från Varberg och från Borås. Till min otur kom tåget från Borås när jag stod där och ropade saker så som "Jag visste det!", "Helvete" och ett könsord där i mellan.

Pig, gris alltså

Crazy! Kom till jobbet igår vid elva, var inte trött. Jobbade några timmar, blev inte trött. Runt fyra-tiden börjar man bli som en zombie, det blev jag inte. Jag var pigg hela natten. Sen när jag kom hem, inte trött. Sov tre timmar, borde ha vaknat förvirrad och trött, det gjorde jag inte. VART KOMMER DENNA ENERGI IFRÅN?
Oj, vad det regnar ute nu.
Ikväll ska jag in till Borås och heja på Lina lövet Löfgren. Hon ska sjunga på stora torget kl 20. Det är talanggrej vad jag förstod det som. Det skulle sändas på radio sjuhärad också. Haha. Fast om det verkligen ösregnar så struntar jag nog i det. Eller nej det gör jag nog inte. Jag vill se henne.
Jag har tvättid idag. Det behövs. Men tråkigt. Fast ändå inte så farligt eftersom det behövs. Haha. Well. Hejdå

Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker

Jag ÄLSKAR älskar älskar älskar denna låten! Om det gick skulle jag älska med den.

Det gick sådär att sova. Jag hostade så mycket att det inte gick, och så känns det seriöst som att jag har hostat upp mitt ärr där jag opererade blindtarmen. Det går nog inte, men det känns så. Har säkert sträckt en muskel.

Jag ska ändra i min lägenhet tror jag. Har en idé ute i hallen istället för den fula hatthyllan. Sen har jag lite planer på att ändra lite vid TV:n. Men först måste jag köpa en ny TV. Hihä. Ååååh! Jag vill verkligen ha ett elpiano också!!! Efter sommaren kan jag nog köpa det med gott samvete.

Åh, nu slog det mig att jag saknar mina vänner. Varenda en. Haha. Vi får ses snart helt enkel. Jag får ordna en fest.


Vit passiv söker svart dominant

Idag har jag varit på stranden. Eller snarare legat på gräset vid vattnet. Jag var där med Carro och Malin. Vi pratade om saker som varit, saker som är och hur saker borde vara. Vi hade med oss lite att äta. Saft, kakor, mackor och sånt. Vi sa att vi skulle slänga flaskpost i havet med en kontaktannons i, haha. Bara som experiment. Sen släppte Malin av mig i Risäng där jag tryckte i mig ännu mer kakor och spelade piano en stund.
Mammas fördelsedag närmars sig emd stormsteg. Titti och Ros kommer ner från Östersund imorgon eller på fredag. Det ska bli så roligt. Jag älskar dom. De är två helt fantastiska människor. Jag bokade tid åt mamma på Salong Pia på fredag så hon kan få klippa sig och färga ögonbrynen. Hon vet bara om att vi ska på äventyr men inte vad vi ska göra. Det får bli en liten present.
Det som återstår av dagen nu är några slappa timmar i soffan (förhoppningsvis en power nap eller två) lite käk och sedan arbete.

Tisdag

Hej!
Jag har inget att skriva känner jag så jag klagar lite till på jobbet. Jag börjar jobba en timma tidigare än vanligt idag, bara för att, jag vet inte, det är väl något man gör på tisdagar. Jag åker hemifrån kl 13 och är hemma kl 00. Blä. Det borde inte vara tillåtet på sommaren.
Ska försöka hitta något intressant att skriva i bloggen istället för min klagan på jobbet. Men jag kan inte lova något.

Varma dagar. Ja då vill jag ha en container.

Det var varmt idag. Härligt. Jag åkte till Risäng och var där hela dagen. Spelade piano och gitarr, vattnade potatislandet och tittade på fotbollsfinal. Jag och pappa spelade på matchen. Ingen vann. Jag tyckte att Holland skulle vinna med 2-1. Didn't happen, och pappa tyckte att Spanien skulle vinna med 3-2 och att Torres skulle göra det avgörande målet. Didn't happen.
Jag vill inte skriva om morgondagen för jag ska ändå bara jobba med idioter.


När jag blir stor vill jag ha ett kontor som finns i Providence, Rhode Island. Tänk att ha sitt kontor i en container. Haha. Långsiktigt tänkande. Plus att det finns regnvattensamlare! Det ni!


Outside of the Box

OCH! Jag ska försöka få pappa till att hjälpa mig snickra ihop en egen variant av detta bordet. Jag vill ha ett sånt, fast med en lampa i. Typ bordslampa. Haha. Och med mörkare träslag och kanske något tyg.


Skirt Table designat av byAMT

Alla borde läsa
RUM. Det är en så himla bra tidning.


Vi gick till Bryggeriet

Igår åkte jag hem till Pontus Korsvägen. Vi lyssnade på Teknisk dödsmetall i några minuter sen kom Malin och Axel. Vi drack och pratade. Sen kom några partypruttar och sa att vi skulle ut på stan. Det var okej kul. Mest kul var det för att det var Axels första gång ute. Men skönt att komma ut och se människor igen. Hade nästa glömt av att människor kan säga snälla saker.

   

På morgonen

Jag ringde till mamma precis. Hon hörde inte att det var jag som ringde så hon sa "VA?!" och jag fick säga "Det är Tina". Jag har ont i halsen idag. Haha, whiskeyrösten är brutal. Mamma ligger hemma och är rätt sjuk. Hunden också och pappa har sovit över hos Fredrik i Borås för han skulle ha kvalitetstid och bygga ett staket. Så fort jag har ätit upp min frukost ska jag åka till Risäng och avlasta mamma med hunden. Och så ska jag äta ballerina. Mina kusiner vann en jäääätteballerina på Liseberg som jag och Tim fick. Men Tim är nog allergisk. Moahahha! 
Igår var kul, men det skriver jag emr om sen när jag orkar föra över bilder och när jag orkar tänka tillbaka. 

Om att bli mobbad på jobbet

Det finns en kille. Han kallas för Moberg och jobbar ute på linan. Han och jag. Vi frösöker jävlas med varandra så mycket som möjligt. Mest "sårande" kommentarer. Igår ritade jag en svart prick på hans arm med en whiteboard penna och idag fick jag en röd prick stämplad i pannan. Idag ritade jag ett grönt strecka på hans arm och tillbaka fick jag något superlim fastklistrat på min arm så att håret frätte bort och lite av huden försvann. Det svider. Och det har blivit en liten bula. Jag tycker han tar i. Han tänkte sätta det i håret på mig. Hade han gjort det...OMG. Då hade jag skvallrat för chefen. Sen försvann min vattenflaska, tydligen var det inte Moberg som hade tagit den. Jag vet inte vem det var. Men jag ska jävlas med nästan alla ute på linan, sista veckan. Knycka saker från deras bälte och gömma bland mina hyllor.



Offer


Torsdag

Jag har beslutsångest. Jag känner mig inte helt kry idag heller, huvudvärk, lite febrig och allmänt trött. Dedt är på gränsen till att jag skulle kunna orka jobba. Vi ska åka om en halvtimma och jag vet inte hur jag känner mig. Bra pengar. Men fan vad trött jag är på att det alltid handlar om pengar. Pengar kan dra åt helvete tillsammans med alla måsten.

Snart jobba

Ska strax åka till jobbet där den största happeningen är att man har samma frukostbröd eller att någon i hall 3 har ett förhållande med någon i hall 1. Jag laddar med arg musik.

Min tönt-låda

Ibland vill jag bara stänga in mig i en lite tönt-låda. Där inne skulle jag kunna vara en tönt och bara göra dom sakerna jag ville göra. Inte som nu när allt känns som att jag måste göra det. Jag orkar inte. Jag är trött. Helt slut.

Om jag inte hade något att leva för skulle jag dö vid ett piano.

Jag vill ha ett elpiano. Soo bad! Tiden bara försvinner när jag spelar. En timma känns som en kvart. Det är så himla härligt. Det bästa jag vet just nu är att skriva musik.
Dock kan jag ingenting om elpianon så jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Men ska se om pappa vill följa med mig till någon musikaffär snart så jag kan titta ut något. Sen kanske det finns något på blocket billigt när jag vet vad jag vill ha och när jag har köpt ett elpiano vill jag köpa utrusting så jag kan spela in. Just nu spelar jag in på telefonen. Haha, och ljudkvallen är...ja kass. Haha, så något annat vore helt klart bättre..Men det får bli längre fram. Elpiano är dyrt. Dessutom ska jag köpa en ny tv också. Åh, alla dessa pengar. It's killing me.

Bättringsvägen 17A

Jag älskar att vara ledig. Det är så skönt. Man kan göra vad man vill. Om jag skulle få bestämma så skulle jag vara ledig jämt och ha pengar ändå. Vet dock inte hur detta skulle gå ihop då jag inte har någon tur i spel, så den inkomstkällan skulle inte fungera. Sen har vi det där med att man kan gifta sig rikt. Men hur kul är det att gifta sig nu och sen spendera pengar som inte är mina? Det skulle inte vara lika roligt. Jobba. Inte min grej just nu. Hade man haft ett roligt jobb så kanske. Men jag hatar att jobba. Det är lite dumt för det är ju det enda man kan göra i livet. Det är värdelöst. Man borde få vara fri istället.
Jag känner mig lite bättre idag. Febern har nog försvunnit. Jag hade 36,9 grader innan. Jag brukar ha 36,6 så antar att det kan räknas som att jag inte har feber. Men huvudvärken sitter i fortfarande. Hatar att ha huvudvärk. Det gör ont. Speciellt när man rör sig och speciellt när man reser sig upp. Då känns det som om ögonen ska ploppa ur och att huvudet klyvs på mitten. Då måste man ta händerna och trycka på huvudet, ungefär som att man skulle trycka ihop det igen.
Då känns det lite bättre.

Fy fan

Det har varit en otroligt dålig dag. Bland de sämsta i hela mitt liv. Fruktansvärd huvudvärk och hög feber. Jävligt varmt i lägenheten och grannen har fest och spelar hög musik så jag kan inte ha öppet dörren. Jag kommer garanterat bli hungrig inatt för att jag inte kan sova och då komemr jag inte orka gå ur sängen. Åh, kan inte nåon bara komma hit och göra allt bra.

Fy fan

Det har varit en otroligt dålig dag. Bland de sämsta i hela mitt liv. Fruktansvärd huvudvärk och hög feber. Jävligt varmt i lägenheten och grannen har fest och spelar hög musik så jag kan inte ha öppet dörren. Jag kommer garanterat bli hungrig inatt för att jag inte kan sova och då komemr jag inte orka gå ur sängen. Åh, kan inte nåon bara komma hit och göra allt bra.

Tjatja

Jag. Är. Helt. Slut.

Tror jag börjar bli sjuk på kuppen. Ska lägga mig i sängen nu och titta på Flashdance.

Jag skriver mer imorgon.

Fuck-dag

Jag är sur. Varm. Och trött. Och irriterad för att min nya hyresvärd aldrig svarar i sin jävla fittmobil. OCh för att jag har skrikiga jävla ungjävlar till grannar och jobbiga ungdomar. Och för att jag måste jobba 12 timmars pass x 3 i helgen, när det ska vara som varmast. DÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Men ikväll ska jag äta fisk och titta på denna hundra gånger om bara för att jag längtar så och bara för att det är så bra!


Skisser för sommaren

Detta är så bra.
Just nu.

Jag vill inte alls laga mat och göra matlåda. Jag vill sitta på gräsmattan. Eller bara vara någon annanstans. Eller bara ha något mer. Eller lyssna på sköna melodigångar och spela piano tills fingrarna krampar. Gömda saker är det bästa jag vet.

Off spoon day.

Åh. Idag är det en lite sorglig dag. Avskedsdag. Det var Filips sista dag på jobbet. Mamma och pappa har varit deppiga hela dagen. Vi har fikat och ätit ute. Alla har sagt hejdå. Jag tycker det är väldigt vemodigt. Jag kommer sakna honom otroligt mycket, någonting annat kan jag inte säga. Hur mycket jag än må ha hatat och älskat honom så kommer jag sakna honom. Jag hatar lite att jag känner så mycket för honom, men det är okej. Jag är glad att vi är vänner. Känns konstigt att vi är bättre vänner nu än vad vi var när vi var tillsammans. Jag var tillsammans med en person som jag inte kände kan jag tänka nu. Det har alltid varit en konstig relation och jag tror inte att det kommer att upphöra vara det. Någonsin. It's complicated minst sagt.
Jag sa upp min lägenhet idag också. Först gick jag dit utan kontraktet, så jag fick åka hem och hämta det. Jag pratade med mamma och pappa idag vad det verkligen tyckte eftersom de inte verkade så glada igår. De sa att det är klart att jag ska flytta, men de var bara ledsna över att jag skulle flytta. De vill ha mig nära. Haha, men Mölndal ligger inte så långt bort. Mammas condition var att jag fick flytta om jag skaffade pepparspray, knogjärn och att jag ställde mig i bostadskö i Kinna igen. Haha. Det kan jag leva med.
Det känns väldigt bra att flytta. Det var en lättnad efter jag sagt upp lägenheten, trots att jag funderade på om det var rätt när jag gick in till kontoret. Det har varit väldigt tomt här sen Filip flyttade och även om jag har två underbara vänner som fortfarande bor kvar här så är det nog dags ändå. Jag kommer på mig själv att kolla efter Filips bil på parkeringen ibland. Så ja, det är dags som fan att flytta.