Det blir nog bra.

Jag tittade på lägenheten idag. Det var mörkt, luktade unket och igendraget. Men när mina saker kommer in blir det fint!! Ja, jag ska tacka ja och flytta. Det är några som inte alls tycker om det. Det sårara mig lite faktiskt. Pappa frågade vem som skulle hjälpa mig flytta. Det gjorde mig arg. Och mamma ville knappt prata om det. Och Tim hatar Göteborg. Men flyttar jag inte nu kommer det aldrig bli av. Det finns en fin trädgård med äppelträd och jordgubbsland. Det tyckte jag var lite härligt.


Hej

Jag är så trött. Jag kommer nog somna inatt på jobbet. Nu ska jag packa ihop lite matsäck och åka till Risäng ens nabbis och säga hej till lite släkt. Sen ska jag jobba. Herregud! Haha. Fy.
Imorgon ska jag titta på en ny lägenhet. Det ska bli kul. Kul som fan.

Aj

Jag stängde bildörren på mitt knä. Denna smärta! Jag var tvungen att skriva ett blogginlägg om det.

Kyrkklockor kl 14, på en måndag?!

Jag har köpt en ny leksak till Loke, och ny mat, och en ny sele. Haha, han hatar den. Åkte till mamma på jobbet, hade med mig lunch till henne och en klänning som jag köpt på rea till henne som tack för att vi fick låna huset, och lite för att hon behöver nya kläder. Vi pratade om snygga killar, dumma killar, killar att utnyttja, smögen och varför man inte blir lika brun på benen som på armarna.
Jag börjar jobba kl 23.10 ikväll. Hoppas på att kunna åka till någon härlig strand och sova en stund. Men det kommer nog ta några timmar att komma iväg. Det brukar vara så. Innan ringde jag till en som heter Björn angående en lägenhet i Mölndal. Han svarade ej så lämnade ett meddelande. Hoppas han ringer upp snarast. Eller så provar jag att ringa upp igen.
Roligt roligt om denna lägenhet i fråga duger.
Min morbror Lars och hans familje är på väg hit från Östersund. Roligt att se dom igen. Jag vill så gärna åka upp igen i sommar. kanske till Storsjöyran. Eller bara åka upp för att det är skönt. Vi får se om tid och pengar räcker till i den frågan.
Nu ska jag äta ett äpple och fundera ut min dag. Bye Bye!


This is for my friend Patrick.

Titanic is a horrible movie. It makes me not wanna die. Haha.
Yesterday was Midsummer. Me, my brother Tim and his friend Daniel had a party with our friends. We started at 3 pm and around 11 pm we was climbing the flagpole. Haha, it was a fun night. Me, Malin and Klas slept in a tent. I'm glad because Ben kept playing guitar and sang very loud to the break of dawn. Haha. He was very funny.
I was thinking about going to Varberg tonight and sit by the rocks, drink wine and watch the sunset with Nathalie, Lina and Emma. But I guess I chosed to stay here and watch a movie that made me feel bad instead. Not okay. But I'm gonna watch Remember me later. Perhaps that will make me feel better. Haha, but of what I've heard of that move I'd say it won't.

Imorgon är det midsommar, åh vad kul det ska bli.

Jag, Tim och Daniel har satt upp partytältet. Jag väntar på att Simon ska komma ehm från Trollhättan så kan jag fjäska med honom. Vi behöver klippa gräset. Både här och på fotbollsplanen. Plus att vi kanske kan göra en midsommarstång. Haha. Imorgon när jag vaknar ska jag plocka blommor. Om jag orkar. Vill ha ljusslingor eller lyktor i tältet. Men får se hur mycket vi hinner med imorgon. Ser fram emot midsommar för en gång skull. Tror det kommer bli roligt! Är helt själv i huset inatt. Skönt! Jag vill bo i ett hus. Men det får väl vänta som allt annat här i livet. Men ikväll ska jag låtsas att det är mitt egna hus.

Jag gillar denna videon. Låten är okej mysig. Hatar att den handlar om valentine bara :P


Onsdag, snart midsommar.

Hej mina barn!
Idag har jag börjat ladda lite för midsommar. Med spellista och systembolagetbesök där jag träffade förra årets midsommarpojke. Typ inte sett honom sen dess. Haha.
Idag fyller Natta år så ska springa ner och äta tårta snart. Jag och Johan hade varit och plockat sten åt henne i förrgår. Haha, till att lägg runt diverse blommor. Vi gjorde fint på hennes uteplats. Hon blev glad.
Det gick bra på jobbet idag. Men den börjgade smått irriterande. Mitt paserkort har inte kommit än. Och vakterna är dryga. Sen blev det roligt för jag fick sitta vid datorn äntligen och visa att jag faktiskt kan! De har varit lite småmesiga med det där tycker jag. Systemet är inte alls svårt egentligen. Sen slutade dagen tråkigt när det skulle gå på ett annat skift (jag spejade efter min snygging men såg honom inte :( TYVÄRR!) En tant som jobbar i det andra skiftet berättade att hon kanske hade cancer och då började alla gråta. Jag stod där och visste inte riktigt vad jag skulle göra..som tur sa en som heter Pernilla att jag kunde gå hem. Det var en lättnad.

Var kommer alla ifrån?

Imorse kl 06.00 mötte jag en ny granne som bor precis jämte mig. Aldrig sett människan förut. Han hade securitas-kläder på sig. Åh, vad gött tänkte jag, han har nog gått av sitt jobb nu och får gå och lägga sig. Till min stora förvåning gick han förbi mig i korridoren på Ericsson i morse när jag stod och jobbade i godan ro. Haha. Alla jobbar på Ericsson. Senare på eftermiddagen dök det upp en kille som jag hade hämtat upp i Borås för några veckor sen när jag skulle jobba på ENS. Haha. Han skulle också jobba på Ericsson i sommar. Världen är liten i Borås.
Nu ska jag kanske äta något, har ingen matlåda till imorgon och kasnke duscha.. så måste jag tanka bilen imorgon för det är min tur att köra. (Jag samåker med några på samma skift som mig) Är baa hemskt trött.

Är det tillåtet att vara hur snygg som helst?

Jag somnade nästan på jobbet idag när jag satt med Nadina vid datorn. hon skulle lära mig något viktigt men mina ögon skelade och föll ihop hela tiden. Hon frågade om jag hade tråkigt. Tyckte det var lite pinsamt för tröttheten hade kommit out of the blue. Jag sa att jag inte tyckte att det var tråkigt utan att jag blev hemskt trött efter frukosten. Sen gick jag till toan och stängde ögonen i 5 minuter. Träffade Johan Skoglund på jobbet också. Han är Tims barndomskompis och storebror till min första bästa kompis Erik. Han kommer på midsommar. Det kommer bli awesome.
Jag verkligen ÄLSKAR när jag går på jobbet när jag jobbar kväll och när jag går av när jag jobbar dag. Då börjar ett annat skift som jobbar före/efter oss och det finns två sjukt söta unga män som alltid går igenom mitt förråd. Den ena av dom är extra söt. Söt och snygg och het. Jag är kär. Haha, sist de gick igenom kunde jag inte riktigt titta på dom för jag blev så himla generad. Haha, generad för jag tyckte de var så sjukt snygga. Men jag tittade upp precis när de var jämte mig och då såg jag att den sötaste av dom log mot mig. Haha. Jag svävade på moln i flera timmar efteråt. SJUUUUUKT SNYGG ATT DET ÄR KRIMINELLT!!! Jag längtar till imorgon och onsdag och torsdag kl 15.10.

Efter jobbet åkte jag och Johan iväg på äventyr. Jag köpte en ny blomma till balkongen. Sen åkte vi runt i Örby och besökte gamla fina platser. Grustaget bl.a. Haha, det låter skabb, det var det på den tiden då vi orienterade på mellanstadiet. Nu såg det däremot ut som en jättestor park.
Ikväll har jag gjort en god pastasås med kykling. It's a killer. Längtar till lunch redan. Jag lyssnade på det skönaste albumet jag har, John Mayer - Continuum, samtidigt som jag kokade ägg innan. Haha, tror grannarna måste ha hört mig sjunga med. Men äggen blir godare då. Loke kanske inte gillade min sång så mycket för han gick in i badrummet och la sig i handfatet. På något sätt kan jag se en liknelse med folk som lägger sig i badkaret för att skydda sig mot en bombattack eller en orkan. Men jag kanske inbillar mig..



Fuck you I play tennis

Jag hatade helgen i fredags, framförallt i lördags när jag vaknade. Jag skrek i kudden, gick upp och tittade vad som fanns till frukost, fnöst till åt utbudet och gick tillbaka till mitt rum utan att ta något att äta. Regnet öste ner och det blåste kallt. Jag hade ingen varm tröja att ha på mig under regnjackan så jag frös väldigt mycket när vi hade kommit till golfbanan. Jag blev ännu surare när jag insåg att jag hade glömt min mössa på vandrarhemmet. Jag köpte en ny för 99 kr. Det var nog det bästa köpet någonsin. Och regnskyddet till bagen. Första rundan fick mig nästan att spy för jag hatade det så mycket. Andra rundan kändes bättre för då hade jag i alla fall fått mat i magen före och så hade det slutat regna. Idag kändes det lite bättre för jag hade en ny varm mössa (det var fortfarande lika värdelöst kallt ute) och så skulle seriespelet ta slut. Jag hatar det. Jag blir bara sur och stör mig på folk. Speciellt på de som är med och spelar som tror att de är stjänor på banan. Tror det har med att de har caddie som det ska vara så himla märkvärdiga. De liksom are killing me. Och alla dessa föräldrar som hänger med och curlar sina barn. De som svarar åt dom, beställer mat åt dom, ja tror fan att de skulle tugga maten åt dom om de kunde.

Det är tur att jag har min katt. Han är så söt att jag vill gråta lite när jag ser honom. Eller han är söt när han sover. Nu ska jag äta pommer och säga fuck off åt golf ett tag.

I can cry when I get older

Jag har bråttom.
Packa.
Jobba.
Seriespel fre, lör, sön.
Jag dör.

Nahahaaajs

I'm cut off from the world. Haha, får inte ha på mobilen på jobbet och när jag startade den igår kväll pep den i 10 minuter med sms och missade samtal. Jag är rädd för en tant på jobbet. Alla varnar för henne. Haha, hon är snäll, men när hon blir stressad kan hon nog slå ihäj en bara för att man inte gör som hon vill. Det gjorde inte jag. Jag gjorde inget fel, men jag gjorde på ett sätt som hon inte brukade göra. Då kände jag mig dålig. Men sen brydde jag mig inte om det.
Idag ska jag jobba natt, 23.10-07.10. Det ska bli spännande. Mindre spännande på torsdag då jag också ska jobba natt, och sen kl 11 på fredag förmiddag ska jag åka på golftävling. Hmm, plö haha.
Sjukt fins väder idag. Soooolen! Sova i solen. Mmm.

Hej!

Blåa rockar rockar!

Igår började jag på ett nytt jobb och fick mina bröst klämda på av en gubbe. Det var lika osexigt som det låter, för det var mammorgrafi. Sen fick jag göra ultraljud. Det var skumt. Men jag är frisk som en nötkärna.

Idag ska jag samåka med några nya arbetskamrater som jag lärde känna igår. Jag får gå runt i en blå rock och ta i viktiga saker. Haha. Träffade Herman på jobbet också så jag lärde känna sist jag jobbade på Ericsson. Det var roligt att se honom igen.
Nu ska jag äta frukost

söndag

Vaknade i Mölndal. Köpte godis. Tog bussen hem. Lyssnade på en historia om när mamma bad någon dra åt helvete idag. Familjedrama. Mätt som en gris.


Lördag. Regn. Blåst.

Idag klippte jag och min pappa en häck på trädgården. Jag tog blommorna som blev kvar och skulle sätta det i en vas, men det var så stora blommor så jag fick sätta dom i en spann istället. Sen fick jag åka hölass utan hö och hjulet havererade så vi förstörde de fisförnäma grannarnas gräsmatta. (Tur att de är i Varberg) Sen skrev jag historia vid pianot. Sen åker jag snart till Mariebergsparken en snabbis innan jag åker till bästa Malin Thelin, Maggan, fröken Martin, kärt barn har många namn. Men det ska bli awesome att träffa henne igen. Känns som en livstid sedan sist.

Salem al Fakir 21.15

Jag har köpt ett sydafrikanskt vin dagen till ära. Fredag och start på fotbolls-vm.
Fyndade en tröja idag på utförsäljningen på JC. Haha.
Kvällen skulle kunna vara helt underbar om det inte vore för regnet. Fan vad det förstör mitt liv.

Inget går upp mot en ny tandborste!

Haha. En så himla dum försäljare ringde till mig innan idag. Han ville sälja någon försäkring, om plånboken blir stulen så skulle det räcka att bara ringa dom så spärras allt man hade där i..något i den stilen. Jag var måttligt intresserad och ungefär såhär var samtalet:

Han: (Babblar på i ca 3 minuter om vad han ville sälja)
Jag: Mmm..aha..okej..(går ett varv i lägenheten, leker med katten, diskar en osthyvel)
Han: Är du intresserad av detta?
Jag: Nej, det är jag inte för tillfället.
Han: Nu var det två saker där du sa..nej, du är inte intresserad (han patar mer om vilka otroliga fördelar det är)...och för tillfället, det är ju inget som man borde vänta med.
Jag: (drar fram esset i rockärmen) Jag är student och vill inte slänga ut en massa pengar på saker jag inte vill ha. Jag är inte intresserad.
Han: Nu var det en sak du sa där..
Jag: (Med mycket bestämd röst) Jag är inte intresserad så du kan sluta tjata.
Han: ..........*klick*

Jag blev så himla arg på honom! Om han nu hade tagit upp min tid på en jävla skitgrej så kunde han väl ha varit lite trevligare. Jag var knappast otrevlig mot honom. Förbannade tjötröv! Haha, killar är svin.


Fullt ös arbetslös!

Grattis Sverige! Idag ökar ungdomsarbetslösheten ytterligare. Men jag är glad för alla studenters skull som kommer ha asroligt idag. Grattis!

Igår träffade jag Carro och Malin. Precis som på den gamla goda tiden var det, med massa oanständigt snack och biktning. Vi tittade på Herkules, på VHS. Det var så himla bra. Jag testade de nya ungsbakade chipsen. Sjukt goda, eller de smakade ungefär som vanliga chips, fast de var lite krispigare.

Idag ska jag göra något åt en full tvättkorg, kanske att jag gör något åt katten i påsen också. Men bara in a good way. Typ ge den godis eller något.

Det var visst onsdag idag..

Hahaha! Jag är ett svin. Men det var inte mitt fel...typ

Onsdag? Hmm, nej torsdag är det nog.

...och kan nog inte fortsätta säga nej snart


Och det fick mig att sakna en vän

Härliga sms och havreflarn med choklad gjorde denna regniga vad-det-nu-är-för-dag ganska så underbar. Ett rådjur och en hare gjorde mig sällskap när jag spelade fotboll ensam på den där fotbollsplanen som jag är uppväxt på. Några hundra meter in i skogen kunde jag sitta i en glänta och kika ut på det betande rådjuret femtio meter bort. Jag slant till med foten och rådjuret fick syn på mig. Några sekunder tittade vi på varandra, därefter började rådjuret fortsätta beta.

Mer havreflarn.

Tjänster och gentjänster resulterade i en ny golfbag. Vågade mig på lite puttning tills regnet började falla på min nacke. Lunchdejt med två vänner och en bror. Till kvällen är det korpfotboll och pastasås. Men först åter till golfklubben för mental träning i någon timma.


JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET ATT JAG TROR JAG DÖÖR!


Mobil-liv

Idag fick jag frukost av Klas. Det var den bästa frukosten på länge.
Jag låg och vilade i soffan innan och det är något typiskt med att mobilen alltid ska föra ett sånt liv varje gång jag vilar. Folk ringer och skickar sms, hade jag inte vilat tror jag bestämt att den skulle vara tyst. Sen drömde jag att telefonen ringde hela tiden. Haha, det var förvirrande. Nu vet jag inte vem jag har pratat med på rikitgt bara för det.

Självklart Malin ska du få se filmen.

Helt otippat träffade jag Jon på jobbet idag. Jag blev så paff att träffa på en klasskompis där, haha. Det gjorde att dagen blev lite roligare och gick lite snabbare. Efter jobbet åkte jag till Fredrik och var en cool faster åt söta Albin medans Fredrik och Tina planterade buskar i trädgården. Sen fick jag mat också som grädde på moset.
Han är så himla go! Mums.








Nu har förmodligen dessa två pöjkar åkt tillbaka till Stockholm. I sommar blir det Båstad. Wo!




Blä vad fina alla var i torsdags. Här är Lovisa, hon var fin.


Lördag

Igår när jag låg i soffan och tittade på Cast Away fick jag ett sms av Hannes. Han och Joel var på väg till Kinna. Kl 23 var jag i Brättingstorp och hemma hos deras morboror Anders. Vi snackade och drack öl. De hade kommit ner för att gå på Green Day konsert på Ullevi ikväll. Idag spelade vi golf, gick två varv på 9-hålsbanan och det gick ganska bra. Fast inte för Joel. Haha, vi spelade foursome ihop mot Hannes, Anders och Anton (deras kusin). Men på sista hålet så kom han igen. Efter golfrundan fick jag lunch av Anders. Jag, Hannes och Anton spelade lite basket också. haha, det var ju bara förnedrande. Sen skulle de göra sig klara för konserten och jag åkte hem till mamma och pappa. Vi satt i trädgården och åt och luktade på blommor och tittade på fåglar tills solen gick ner över hustaket. Tror jag sover här inatt igen för jag fick låna deras bil till jobbet imorgon. Jag ska plocka upp någon på vägen som också ska jobba på ENS. Har ingen aning om vem det är, men skulle plocka upp honom vid Borås tidning i alla fall. Spännande.
På måndad ska jag till Ericsson och ta kort för mitt id-kort kl 8.20 på morgonen. Varför måste de alltid göra allt på morgonen? Plö.
Nu vill jag ut och köra bil och lyssna på musik. Det är så skönt. 

Haha, när jag kom ner för trappan innan såg jag att mamma satt och kollade på något jag hade filmat i Grekland, när jag och Malin var på väg hem från krogen på Santorini. Hon satt och skrattade ganska högt och så hör jag bara hur jag säger på filmen "Våra mammor skulle se oss nu"...Haha, typiskt :P

"I keep dancing on my own"

Jag ska jobba på nationaldagen. Bra OB. Det är fram till kl 17 så det känns okej. Sen ringde manpower idag och sa att jag börjar jobba v.24 istället för v.25. Det blir jobba hela sommaren! Men kommer jobba 4-skift så det kan bli goa veckor ibland. Men nackdelen med goa veckor är att man då får några ogoa veckor. Men det kan väl vara värt det antar jag.
Idag jobbade jag på Björketorparn fran till halv ett, sen åkte jag till Risäng och tvättade bilen och städade ur allt från vinterhalvåret. Även min och Malins gamla vinflakor från turen i Varberg. Träffade Simen också, vi spelade fotboll och drack saft. Det är så skönt väder ute! Det känns bra. Mer sådant tack, jag ber.
Förhoppningsvis kommer jag enbart att vara hemma nu reten av dagen och typ..sova, och kanske kolla på film. Inte allt för mycket ska jag göra i alla fall.
Åh, mamma försöker få mig att ta över familjeföretaget om två-tre år. Det vill jag inte egentligen. Jag kan absolut ingenting om hur man driver ett företag och är inte det minsta intresserad av det heller. Men jag skulle bli chef. Haha. Äsch, vi får se.

Så länge lyssnar jag på bra musik.


Det blir inte riktigt som man tänkt sig ibland

Natten till idag var så himla rörig. Sov inte så jättebra, hade fått ett sms som jag inte hört (vilket är konstigt för jag vaknar alltid) svarar yrvaket på det, och somnar om. Vaknar några gånger tills klockan sedan ringer kvart över fem. Iväg till Borås för att jobba, väl framme står jag utanför och väntar på de andra. Ingen dyker upp. 07.05 ringer jag till Manpower och frågar vad som händer och får reda på att de har placerat mig fel. Haha, jag fick åka hem, men fick kompensation som tur var. Men ändå. Är nere på json före kl åtta och käkar frukost där. Sen åker jag och solar på stranden med Johan, sen äter vi mjukglass. Sen solar jag hemma och spelar lite golf i trädgården. Sen jobbar jag lite. Sen åker jag hem och äter rabarberpaj med Filupp och pratar lite. Sen dör jag lite i soffan. Imorgon ska jag jobba på Björketorparn.

Jag, Tim och Daniel planerar en midsommarfest. Det kommer bli grymt.


Uh oh, det ligger i luften

Loke har varit i Risäng hela dagen och sprungit av sig.
Jag plockade några blommor från sirenen och satte i vatten i mitt kök. Det är
den bästa doften jag vet.
Var nere på Json företaget och fikade hela dagen, fick köra en liten tur med elmoppen.
Nu vill jag till en äng.
Typiskt