Sista dagen i Santa Barbara

Jaha, då har 16 veckor gått och äntligen kommer den dagen som jag har tjatat om=)
Har packat färdigt allt och jag tror att jag ligger ganska nära max vikten.
Den sista dagen har jag tillbrangar hemma i lägenheten, Vaknade ganska tidigt och satt vid datorn och kollade mailen lite och sen när Linn och Maria vaknade gick vi ner till poolen för att få lite solbränna innan vi åker hem. Krisse kom sen hem och sa hejdå för hon skulle åka hem och lite senare stack Hannes och vietnamesen. Så nu är det endast jag, Linn och Maria kvar. Linn kommer vara alldeles själv här hela söndagen stackaren.
Ikväll tror jag vi kommer sitta i killarnas lägenhet och ha lite quiz på franska revolutionen, första världskringet och musik. Gurra kan tydligen mucket om det=) Så det blir lugnt och skönt.

Igårkväll var det en jättefest nere i stan med 60 svenskar men vi kände att vi inte orkade åka ner. Vi skulle titta på film istället men klockan 22.00 somnade alla i soffan=) Linn och Maria är helt slut efter denna veckan med finals, jag va nog trött för det med, men har ju inte pluggat lika mycket som dom...

Om en liten stund kommer Keving och checkar ut oss ut lägenheten och då får vi tillbaka våran deposit också. Men dock kommer den inte vara i cash som vi vill ha den! Jävla ceppo! Undrar när han hade tänkt sig att vi skulle hinna lösa in en chen på banken när den är stängd och när vi åker hem tidigt på morgonen dagen efter. Jaja, väl!

Vi ses hemma =)

Kram Tina

image36

<3

Okej, här har jag snart suttit i över en halvtimma och skrivit värsta snälla inlägget till mina kompisar där hemma och så bara raderas det från denna sidan. BLOGG.SE SUGER APRÖV!

men men. för att korta ner det:

Sara, Sara, Hanna, Hanna, Hanna, Hanna, Oskar, Oscar, Maria, Toya, Emma, Carro, Matilda, Simon, Piff, Puff; Vi måste festa när jag kommer hem!

Carro, saknar dig och elskåpet.
Matilda, saknar din lena (Lena på konsum) röst när du kallar mig fucker, tönt och pucko ;)
Simon, du är min hemliga lillebror och dig saknar jag jättemycket!
Filip, finns inte ord som beskriver hur mycket jag vill vara hos dig nu!

Ses snart!!!

image35