Onsdag

11 november 2009


Katten kastreras och det var lite jobbigt att lämna honom hos veterinären helt ensam :(
Ska hämta honom om ca 20 minne, men först blir det kaffepaus och lösa lite korsord!
Bytt till vinterdäck på bilen så nu slipper jag reservdäcket i alla falla fram till våren. Kanon! Nu kan jag köra fort...are.
Btw. Takida är så kassa! Fy fasen, gillade att lyssna på dom innan dom kom med deras kassa singlar som Curly Sue och den där andra jäkla skitballaden som går nu. Han låter ju som en manlig Shakira när han sjunger! Blä!
En annan sak som jag irriterar mig på är dessa golfare som är ute och spelar i november i detta vädret! Gå in och gör nåt vettigt istället för fan!

Så. Det var skönt att få det ur mig.


Billie!!!

Och så var det ju det här med musik...
Har börjat lyssna på mitt gamla älsklingsband Billie the Vision and the Dancers igen och det känns så underbart! Får en såndär härlig känsla för det påminner mig om när jag cyklade fram och tillbaka på standpromenaden på väg till skolan i Santa B. Det var en tid fylld med så många olika känslor och jag är förundrad över att jag inte sprack!

Shoot me if you really hate me and then he shot me in the head - Billie the Vision

Har en stor sorg nu när min iPod är trasig så kan inte lyssna på älsklings-spellistorna. Gjorde ett tappert försök att laga den genom att åka till Tims jobb och försöka löda lite här och där, men troligtvis så funkar den inte.. Hade jag haft deg så hade jag köpt mig en ny eller ännu bättre; en musikmobil som jag spanar in.

So damn you two for making me unable to stop loving you - Billie the Vision

Blev godkänd på photoshop hemtentan nr 2 och är därmed godkänd i kursen vilket är en lättnad!
Nu är det bara till att ta sig an XML och det kommer bli mycket intressant att se :)
Dock är det bra att ha något att tänka på i This is the worst cut ever - Billie the Vision tider, ibland är det bra med något att tänka på. Extra bra när worst cut ever har åkt till huvudstaden.

Have a good one!