Såå att deee

Det regnar ute och blåser. ett riktigt skitväder. Jag och Johan var och kollade på en lägenhet innan. Johan vill flytta. Jag med, men det kommer nog inte hända än. Det var en helt okej lägenhet, men alldeles för dyr. 450 000. Så fin var den inte.
Vad har hänt sen sist jag skrev? Hmm, jag har klippt mig, avslutat en rolig kurs i skolan, börjat på en mindre rolig kurs och är nu på sluttampen av den kursen. Har varit på akuten med mamma, gått på friskis & svettis och ätit mycket godis. Jag har varit i Stockholm och träffat Linn och Maria vilket var himla roligt! Dom kommer hit om tre veckor kanske. Min kompis Patrik har köpt ett hus nedanför mamma och pappa. Vi växte upp tillsammans på samma gata så jag tycker det är lite kul att han bor så nära nu ändå. han har flyttat in i ett hus där det bodde en tjock gammal tant när vi var små som bjöd på choklad när man sålde jultidningar och majblommor.
Just nu borde jag sätta mig och skriva lite på ett projekt, men jag har fått så ont i min högra arm. Så jag ska nog ta en dusch istället, eller styrketräna lite. Jag kommer antagligen få sitta i skolan hela dagen ändå.