Back on track

Jahapp, då var man tillbaka igen då i U-landet som Maria säger (denna benämning kan ses som två olika saker, dels Usa och dels att det är som ett u-land, för den soom inte hängde med=))
Flygresan gick bra förutom att jag satt och lipa halva vägen=) haha. Känns jobbigt att komma tillbaka och lämna allt, jobbigast att lämna älskling igen=( men tror att det kommer bli roligare detta året. Dels kommer vädret vara bättre, ja det går faktiskt få bättre väder, sist var det faktiskt kallt. Dels kommer jag läsa mer kurser som jag vill läsa också. Har valt grafisk design, photoshop, engelska och spinning. Spännande indeed. Grafisk design kommer nog bli jobbig men det ska nog gå bra om man får lite tips hemifrån kanske=)
Denna veckan har vi försökt att hitta en ny bostad åt oss tjejer, så länge har vi fått bo hos killarna i deras lägenhet i Montecito. Vi hittade en lägenhet som låt ironiskt nog 10 meter från killarna så vi blir grannar detta året också.
Hoppas på att få flytta in i den nya lägenheten så fort som möjligt och skaffa lite nya möbler och internet. Killarna skaffade sig internet idag så det är göööött!

Vi hörs!

image38