QL

Jag är helt slut! Helgen har varit rolig med fika och fest. Orkar inte berätta, ni får gå in till Malin och läsa.
Det har varit en dag med positiva överraskningar idag. Trodde inte jag skulle hinna med bussen hem till Kinna idag när jag missade spårvagnen med en minut och var helt inställd på att sitta och vänta på terminalen i två timmar. Men hann med bussen som tur var. Nej nu ljög jag, det har inte bara varit en dag med positiva överraskningar, jag fick betala 50 spänn till Delsjömotet när jag egentligen bara ska betala 19 kr.
En annan trevlig överraskning var att jag blev godkänd på tentan, var helt inställd på att göra omtenta där. Mikael måste ha varit väldigt snäll när han bedömde!
Nu har jag bara 4800 kr i räkningar kvar att betala, vilken tur att jag bara har 1000 kr. En spännande måndag kommer det bli när jag får ringa lite samtal. Det är bara dumt att jag inte hann få lån från CSN. Och jag känner att jag har spenderat lite onödiga pengar, men jag tänker inte må dåligt över det. Det var inte så mycket pengar ändå, lite fika och lite öl, och bussresan hem...och en kebabtallrik..blä, det var lite grann ändå. Fuck it! Det är okej att få vilja leva lite också.
Nu ska jag titta på ett program om hur vi kan leva för evigt, eller leva länge..National Geographic är underbart!

All the right places

Åååå nu är det stressigt! Gör en miljon saker samtidigt, torkar hår, lagar mat, kollar dagens bloggar och bloggar lite själv. Kom hem från jobbet för en stund sedan och eftersom tåget aldrig dök upp fick jag ta en ersättningsbuss en halvtimma efter avgångstid. Sen fick jag springa och trängas på systemet, men fyllevirke fick jag tag på!
Ska ha en såndäringa kul kväll, det var längesedan nu. WOHO!
Idag har jag i alla fall hunnit höra en braig
låt som nog kan bli en ny favorit. Tänk att man kan höra andra låtar om man byter radiokanal.

Nu hinner jag inte tänka mer.

Hejdå hetton

All the clever things I should say to you

Det är bra att ha glada vänner när man själv känner sig lite sur..till exempel blev jag lite gladare när jag fick göra Malin och Lisa sällskap under lunchen, klapp på kinden till er.
Vädret bara suger och hela dagen har varit lite motsträvig. Men en grej som har med vädret att göra är att det kommer bli mildare om ca 10 dagar. Mamma ringde igår och sa att hon var sängliggande i ledvärk och då är det ett tecken på väderomslag, så pass på alla! Även om snön inte försvinner så kanske vi har lite floder istället på gatorna och det är ju åt rätt håll i alla fall. Det är himla konstigt att hon känner av det egentligen, och jobbigt. Förhoppningsvis slipper jag ärva den genen från henne. Jag kollar hellre på väderleken i tidningen.
Just nu lyssnar jag på P3 och Amy MacDonald - Don't Tell Me That It's Over spelas nu. Det är nog den sämsta låten jag har hört på länge..hon låter som Shakira och hennes röst hatar jag nog mer än informationssökning.
Småkollade lite på nätet på lägenhet i Göteborg, men det finns så otroligt mycket och jag orkar inte ta tag i det just nu. Önskade jag var rik och bara kunde köpa en rakt av. Pengar är grejen.

MLÖÖ!!

Uuuuuuuff!!!!!!!!! Jobbig morgon som bara är dålig! Gick upp halv sec igen för att titta på hockey som verkar gå åt helvete. Kollade om jag hade fått studiebidrag och det hade jag, dock bara bidrag och inget lån så nu är jag luspank! :( Trodde verkligen jag skulle få lån. Plö plö!
Ska ringa CSN nu kl 8 och se vad det är frågan om och om det är möjligt att få denna månaden. Hoppas hoppas. Annars vill jag vara död idag.

Vad är
detta för rubrik egentligen? Om man nu jobbar på en tidning med att skriva texetr borde man väl fatta att detta inte är en okej rubrik? Låter som en ramsa.

RekordKattkräk

Nu har jag sovit himla länge! Måste ha slagit personligt rekord i alla lägga sig tidigt igår när klockan bara var 19.30. Haha, meeeen jag hade huvudvärk, så jag tycker det är okej.
Katten väckte mig kl 4 och sen igen kl 5 då han kräktes. Äckelkatt. Idag verkar han vara krånglig som aldrig förr, plus att kattmaten är slut.
Jag längtar till imorgon för då ska jag ta thaimaaaat med bästebror! Det var längesedan jag åt thaimat, tror senast var med Malin, Klas och Fredrik. Minns inte om det var någon mer, men det var jäla längesen.

Kind of though getting older

Haha! När jag gick hem från gymmet nu så såg jag en tant som jag tyckte hade ganska coola glasögon. När jag mötte henne började hon prata med mig. Hon sa "Vart ska all snö ta vägen tror du?" Hon verkade ganska förtvivlad över att det var så mycket snö. "Kommer det försvinna någonsin?" Jag sa att hon inte behövde vara orolig och att snön snart skulle försvinna. "Men vart ska det ta vägen?" frågade hon igen och jag svarade att det smälter nog bort. Då sken hon upp och sa "Åååh! Du är väl härlig!" Som att det skulle vara min förtjänst att snön kommer försvinna :P Haha!
Hon hade aldriv varit med om såhär mycket snö förr sa hon, "Jag har aldrig sett såhär mycket snö och jag är gammal, jag är 88 år och tre krig har jag upplevt, men inte såhär mycket snö." Sen frågade hon igen om jag verkligen trodde att snön skulle försvinna och jag sa ja igen och då sa hon "Åååh, du är väl härlig!" en gång till. Sen avslutade vi vår konversation och önskade varandra en bra dag.

Sen såg jag fula människor och konstaterade att det bara bor idioter och gamla människor i Kinna.

E-e-e-eskobar

Hej! Nu har jag precis ätit mig mätt och ska snart till gymmet. Är sjukt trött och orkar inte egentligen, men får inte slappa mer nu. Laddar nu med Eskobar Då kan det ju egenltligen inte gå fel på gymmet sen.
När jag går hem sen ska jag springa in på hemköp och köpa köttfärs så jag kan göra köttfärssås. Lisa pratade om att hon skulle göra det igår och blev så himla sugen! Drack ett glas mjölt till maten innan och tänk vad förbannat gott det kan vara ibland. Helt otroligt! Haha. Men nu vill jag ha saft.
Det ligger in skola precis jämte min lägenhet och ser nu att det är två gubbar på taket med varsin snöplog. Haha, hur har de fått upp dem kan man undra?

Torsdag får komma snart! Vet inte hur länge jag klarar av att inte kunna ta en fika :)


Herr Spagettikatt

Detta är värdelöst! Mat suger om man inte kan laga den! Min lunch smakar päck! Nu vet jag att jag har ett krav på min framtida man: han ska vara kockkungen! och gärna cockkungen också :P Haha!
Snart ska jag in till Göteborg och träffa Malin och Lisa. Det blir roligt, vi ska starta en ny karriär. Men jag vill inte lämna min lilla bäbiskatt hemma :(
Sitter och lyssnar på mitt gamla favvisband Lifehouse som jag nästan hade glömt bort. Lyssnade mycket på dom i gymnasiet, kommer ihåg att Johannes Serholt och Mikael Sobczak hade en låt med dom på sitt uppvärmningspass i idrotten.

Jag vill ut och cykla på min cykel!! Så fort snön försvinner kommer jag försvinna ett tag på cykeltur. Jag måste genomföra min idé om att cykla till Holsljunga snart!

Nu ska jag förbereda för avfärd!
Adjö!


Morgonstund har guld i mun?

Klockan halv sex vaknade jag och Loke och jag steg upp och traskade bort till Tim. Jag fattade inte varför jag hade gått upp så tidigt bara för att kolla på hockey! Det är ju knappas så kul att titta på, men tyckte väl att det var en kul grej att göra. Dessutom var det 47.000 minusgrader ute!
Efter första perioden kom pappa, Simon och Filip och joina. Sverige vann och jag har gått miste om flera timmars sömn! Tror jag ska ta igen de timmarna nu.

God natt!

Risängsbarn

I fredags åkte jag mot Risäng. När jag satt hemma och hade som tråkigast började jag prata med Koffe på msn och han skulle till Risäng och dricka kaffe med Erik, så jag åkte med dit. Kaffet smakade underbart och sen satt vi och spelade xbox. Hemmagjorda spel är mycket roligare än riktiga! Det var väldigt roligt att umgås med de rara pojkarna från förr. Pratade med Eriks föräldrar också, det var lite roligt för de pratade hela tiden om hur mycket jag och Erik lekte som barn. Något annat väldigt..random var när jag stod och tittade på Eriks nörd-böcker i bokhyllan. Där! Mellan två XNL böcker hittade jag Database Systems - a practical approach to design implementation and management !!!! Hur random är inte det?!Och den som har varit ett helvete att få tag i till vettigt pris. Snälla Erik lånade ut den så nu är det problemet löst :)

På lördagen skottade jag och pappa garageuppfarten och taket på garaget, sen klättrade jag vidare till hustaket och började skotta bort där också. Söta mamma kom med ett glas vatten i fönstret efter ett tag :)
Det såg ganska roligt ut när tre av våra grannar gick med snöslungor på gatan för att snöplogen inte hade kommit. Lite kul var det också att både pappa och Johnny hade blå overall så de såg ut som Blue Man Group.

Idag har jag skottat, gock gick det lite fortare idag. Efter det fick jag migrän och åkte hem och sov någon timma och när jag vaknade hade huvudvärken försvunnit till min förvåning och lättnad!! Ikväll ska jag tvätta och Simon kommer förbi strax. Vi ska nog kolla på film.

Hejdå :)


                                BLUE MAN GROUP :)



                                     PAPA SCOTT

Calm Under the Waves.

Igår kom min kära bror med två semlor som jag glatt smällde i mig på två röda. Han är snäll ibland, den där Tim.
Idag var jag i skolan och det var väldigt tröttsamt. Databaskonstruktion är nog inte det roligaste ämnet vi har känner jag. Men om jag känner tiden rätt så kommer denna kursen också vara över så småningom.
Efter någon vecka av Avatar - the Last Airbender är jag nu klar med alla avsnitt och jag måste säga att jag gillade det jättemycket och kommer sakna att plöja några avsnitt om dagen.

Nu är klockan lite efter sju på kvällen och jag vet att jag inte vill vara hemma i lägenheten nu. Det hade varit kul att hitta på något. Kommer kanske ta en promenad till mamma och pappa i snöstormen. När det kryper i krroppen såhär kan jag nog göra ganska mycket dumma saker, det är mitt Avatar State.
Jag minns en gång när jag var 15 och hade åkt till mormor och morfar i Hammerdal på semester. Min bästa kompis hade följt med dit och vi bodde i Bryggstugan. En dag när vi hade satt blommor på min gammelmormors grav berättade min mormor om en otäck bilolycka där två ungdomar hade dött, de var nog 18 båda två, och hon visade mig deras grav. Jag tyckte det var så sorligt att de låg där och jag ville inte lämna dem ensamma där.
Klockan var kanske halv fem på morgonen och jag kunde inte sova. När jag låg där i sängen och lyssnade på andetagen från mina föräldrar och min kompis, började det krypa i kroppen.
Jag gick ut och tog mormors cykel och cyklade bort till kyrkogården och gick till de två ungdomarnas grav och satt där ett tag. Jag minns inte vad de hette, men jag minns att det stod "Tillsammans för evigt" på deras gravsten.
Jag vet inte varför, men jag blev ledsen över deras död men också berörd av deras kärlek. Trots att jag aldrig har sett dem eller ens vet vem de var, så tänker jag ofta på dem och den gången jag satt i den tidiga morgonsolen på en kyrkogård klockan fem på morgonen och gjorde dem sällskap.


You dance easily through my dreams

Då var det ÄNTLIGEN torsdag! Haha, då är helgen lite närmare och det är okej att festa. Men känner mig lite småsjuk, eller febrig snarare så kan vara en dum idé. Men vi får se.
Det är alldeles underbart på morgonen när man lyssnar på bra musik och man har all tid i världen. Det kan verkligen vara drunden till en bra dag.

Tittade när Anja åkte störtloppet igår och föll, det såg verkligen läskigt ut! Så synd dock. Men hon är ändå bäst.
Jag och Malin om att börja våran blodgivarkarriär idag, Lisa också såklart! Vi ska rädda världen och få trisslotter och blir rika på kuppen.


I walk barefoot where the water drowns the sand

Igår var jag i underbara skötet och åt på Pasta Haus med Lisa-Fisa och Malin-Palin. Nu vill jag flytta.

Idag började jag dagen med att ringa till CSN. Tänkte att det är dags att ta lån ännu en gång. Hoppas att det bara blir denna terminen. Man måste ju få leva lite också :)
Sen bar det av till skolan och seminarie där jag och Lisa-Fisa presenterade översköna Malins dansbandsklubbs hemsida.

Ikväll ska jag spela lite gitarr och lyssna på mysmusik. Kanske drar en truddelutt på munspelet också. Haha, "Kung av sand" för det är den enda jag kan :P

Hejdå

Alla H dagen

Nu ska jag dricka te och sen åka till Risäng och hälsa på mor o far. Hoppas på att hitta lite frukost där :)


Jag har bara kul på fritiden.


Ploj är skoj.





Smart.

Det är såna här snygga saker som gör att jag vill köpa en hylla! Men kolla liksom! Hur jäkla genialiskt är det inte?



Det vore nog rätt najs att vara designer ändå. Man skulle nog bara vara snygg i huvudet då.


SNÖ!


Snygg design är grejen när allt annat är fult

Jag älskar snygg design och snygga tidningsomslag. RUM är min favvistidning i hela vida världen! Den är snygg och kul och där finns faktiskt något att läsa om!

Hittat en designer som heter Mark Giglio och han gör så fina saker. Det är så kul med snygga saker att jag bara vill kolla!!!!!!


Hej på dig Tina

Jag är så jäääääääävla dålig!!!!!

If you got the money

Hur sjutton kan man ha svårt att gå upp när klockan är halv elva? Ställde klockan för att ta mig upp lite tidigare än igår men det gick ju fan inte, kom upp kl tolv istället. Men shit the same, det är helg.
Imorgon är det tenta och jag funderar på att plugga lite ,bara för att.

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt och kollade på The Notebook. Sen på kvällen åkte jag in till Borås för att hälsa på Kalle, hade ändå lovat så fick pallra mig iväg. Träffade Tims kompisar där och det enda jag fick höra hela kvällen var "Ni är så lika" och "Det är lite kul att du och Tim är släkt" Plö!
Sen visade det sig att två som var på festen bodde granne med mig, så vi tog bussen hem tillsammans vid halv ett.
Sen ville Koffe att jag skulle ringa när jag kom fram till Kinna så jag kunde komma hem till Simon Kellén på fest..men det "glömde" jag. Så gick hem och kokade nudlar och kollade på "I vikingarnas spår" på Viasat History.

Jag vill gå på bio, men sen tänkte jag att jag har inte pengar till det. Så jävla sorgligt att man inte ens kan känna att man kan gå på bio! Hade man varit rik så hade man nog varit lyckligare. Jag tro på det för då kan man göra mer saker som man blir glad av, typ som att gå på bio, resa och äta god mat på restaurang någon dag i veckan.

Pengar, pengar, pengar pengar, pengar pengar, pengar


Fredagkväll och lördagmorgon

Igår var det iväg ännu en gång till Göteborg där det blev lite fest. Åkte först till Sofia i Majorna och träffade en del från Hultsfred, det var trevligt men kände att jag ändå inte ville vara där hela kvällen. Mötte upp Malin och hennes kompis Tobbe nere i stan lite senare. Vi gick till Bliss och hade trevligt. Det var skönt att det blev en lugn kväll, för jag var väldigt trött.
Idag vägrade jag gå upp ur sängen och vaknade av ett sms från Kalle runt halv ett som bjöd in mig på fest ikväll. Dock tror jag att jag förblir hemma för känner mig sjuk. Men kommer antagligen vara så rastlös så åker kanske in ändå, men i så fall blir det en nykter kväll. 

Nu ska jag kurera mig med omelett, te och grönsaker så kanske man piggnar till lite. TV borde göra susen också.

Hejdaa

Trevliga kvällar i Mölndal

Igår skulle Jag, Malin bästa Malin Malin och Lisa gå till Gossip, men Lisa banga och Malin och jag blev otaggade.
Så istället blev det en tripp med spårvagnen till ICA Focus vid Korsvägen där jag och Malin säkert gick runt i över en halvtimma och bara tittade på varor. Vi köpte knappt något, bara djupfrysta bullar, champinjoner och skal.
Malin ville skriva en arg lapp och lägga i grannens brevlåda för att de inte skottade ordentligt, den löd:

          "Men skotta för FAN!
           /irriterad fotgängare"

Hehe, det tyckte jag var lite kul, men när vi skulle gå ut och lägga i den i brevlådan så hade de skottat. Vi satte den på en traktor med snöplog istället.

Senare på kvällen spelade vi Alfapet. Haha! Det var Säxii!


MALIN ÄR BARA ROLIG, NÄSTAN DEN ROLIGASTE PERSONEN JAG VET


SÄXI, CPDÖD, PÅSHÖNA OCH QK ÄR ORD VI KÄNNER TILL

Kvällen blev inte som vi hade tänkt oss, men den blev rolig ändå.

Hejdå


Jäää

If she does like this will you do like that and if she touches like this will you touch her right back and if she moves like this will you move her like that come on SHAKE  SHAKE  SKAKE SHAKE A-SHAKE IT!!!

Jag har tränat nu, hemma blev det, men det blev man ju lika trött av ändå!
Bäääääästa musiken med. SHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAKE IT!

Puss hejdå

Dagen då kattlåda fick en helt ny innebörd..


PLÖ

Jag blir så trött att jag vill lägga mig ner och sova i flera veckor!
Dumma katt, dumma snö, dumma telefonförsäljare, dumma dumma dumma!

Jag vill bara ha en kram!

Semla och måndag

1 februari 010



Idag är det tvättdag. Jag och katten ska ha så mysigt. Ska pendla mellan datorn, gamecube och tvättstugan ikväll. Sen har jag tagit ut två kycklingfiléer ut frysen som jag håller på att TINA. Kul att man har ett namn som kan vara ett verb. Hmm, för det måste väl vara ett verb? Att tina. Ja, det är ett verb :D

Kände mig lite flamsig på föreläsningen idag, inte så konstigt om jag satt jämte Malin som nog också var lite flamsig. Men om man har almanackan uppe och Dick har namnsdag på söndag så är det väl klart att man måste fnissa lite om det,
Sen kom jag på en måndagsramsa som går såhär:

Malin är ett sto
Tina är en bro
Ch är en sko
Lisa hon får ro

Frågade Markus om han ville sätta musik till min lyrics, han tyckte att det kunde bli en bra ramsa, men jag fick aldrig något riktigt svar...

Efter skolan gick jag och Malin till Tant Grön och åt varsin semla. Årets första. Det var gott.
På bussen satte sig en gumma jämte mig och började prata om hur mycket snö det ligger ute och att det skulle komma ännu mer i natt <ironisk>THANK GOD!</ironisk> Hon tyckte det var synd om djuren som inte hittade mat så hon berättade att hon brukade hänga ut, jag citerar: "Feta korvar. Feta ostar. Och fläsksvålar."

Sen låtsades jag sova resten av resan.


Hejdå