Sista dagen på sportlovet

Happ, idag är det den sista dagen av mitt sista sprotlov i grundskolan. Eller ja gymnasiet kanske inte är grundskola men det borde nästan räknas som det...

Jag har inte pluggat så mycket som jag hade hoppats på att göra., men när man VÄL har kommit igång så brukar det gå smidigt. Har suttit för mycket vid datorn tror jag, men det är ett skönt sätt att koppla av tycker jag och avkoppling är det jag behöver just nu.
Behöver även skidresan som nalkas, ska bli riktigt kul att få åka iväg några tjejer och bara semesra och ha roligt. Sen ska det bli riktigt intressant att få se om man kan stå på skidorna och ta sig ner på ett säkert sätt.

Var i Götet igår och tränade på World of Golf viket gick bra faktiskt. Börjar lära mig att slå nu =) Måste försöka cool ner lite och inte ta i som jag gör. Får ställa mig och nöta lite. Har även köpt Tiger woods PGA Tour 07 till datorn och det är farligt att sätta sig där för man kommer aldrig därifrån. Men det var trots allt 50% på spelet =P
Nä, känner att jag behöver röra på mig lite. Får väl ta en promenad eller nått. Mycket snack lite verkstad som man säger, men det är sant! FY!

Ha det gôtt!