Måndag

Jag har en fästing på foten! Vilken tur att jag ska till vårdcentralen nu, då kan de ta bort den. Värdelösa djur egentligen. Fula, äckliga blodsugare som alla hatar. Jag var ute i skogen igår och plockade liljekonvaljer till mamma på mors dag. Hade inte en tanke på fästingar, annars brukar jag vara väldigt noga med att kolla. Haha, det är nog fjärde eller femte fästingen jag får. Den första satte sig på ögonlocket, precis vid ögonfransarna. Mamma trodde det var en blodigel för hon hade aldrig sett en fästing före det, och när hon ringde och sa det på vårdcentralen trodde de att hon sa snigel "Har inte ni betalat tv-licensen?" frågade de. Det gick någon reklam på tv just då för tv-licensen där en liten tjej sa "Jag ska sätta en snigel på ögat" om man inte betalade antagligen..
Jaja, nu ska jag gå.


Söndag

Igår började jag dagen med att inte göra någonting, sen gjorde jag ingenting fram till fem. Då åkte jag till Öresjön och grillade med mamma och pappa, sen åkte jag hem och träffade Malin, vi gick till Johan och tittade på Eurovision. Sen gick vi till hotellet och hängde en stund. Sen var det slut.
Idag hoppas jag på att få kolla på film och inte göra någonting. Sovit alldeles för dåligt det senaset med en oväntad gäst på en knarrande soffa, en gnällig katt och en starkt skinande sol.
Jag vill sova och jobba.

O'Boy

Nu har jag lite snabbare internet och trådlöst dessutom. Flera meter sladd mindre i hörnet och det känns väldigt bra. Nu är jag fri från sladdar. Och så är jag fri från en annan sak men det tänker jag fan inte skriva här.

Torsdag

Åh, gud..gräv ner mig snälla.

NCIS, var är du?

SKANDAL! KATASTROF!

Jag är så ledsen över att NCIS inte går på kvällarna :( Man har inget att se fram emot längre på dagarna. Nu sitter jag med problemet: ska jag sätta på en film istället för att kolla på dyngan som går på TV. Är glad att jag ska lämna in digitalboxern...så slipper jag den och allt kasst som finns på kanalerna i den!

WHAT IF

Ni vet de där gångerna då man går runt och funderar på en sak. En sak som man får ångest och ont i magen av, så därför ignorerar man det, men man kan ändå inte komma undan för någon gång så kommer det komma ikapp..man är livrädd för det som håller på att komma ikapp. Men så kommer det en dag då man tar tag i det och allt ordnar sig, det är de gångerna då jag bara vill slå mig själv på käften för att jag kan vara så himla dum i huvudet! Tänk om det inte hade ordnat sig? Vad fan hade man gjort då? Tja, antagligen hade man väl försökt lösa problemet, men det hade bara varit jobbigt och tagit onödig energi.

Nu ska jag suga på tummen och njuta av min terapistädning av lägenheten. Det doftar citron och frisk luft. For a change..


Osmart som bara den!

Föööör heeelveeeteee!!!!
Ja, lite så känner jag nu. Är så himla snorig och trött. Allt har gått i ett sen Grekland och nu vill jag vila lite! Haha, men inte förens på onsdag. Då är jag klar med truckkortet. Plus att vi fått pengar. Det känns lite lättare då :)
Mitt internet funade inte igår, eller telefonen. Så jag ringde till ComHem och de gjorde en felrapportering och de skulle höra av sig om de var tvugna att skicka en tekninker. Fick ett sms idag om att jag var tvungen att boka en tid med en tekniker. Lika bra att kontrollera alla kablar och sånt innan tänkte jag, för man skulle få betala 550kr om det var fel på egen utrustning så att säga. HAHA! Sån jävla tur! Innan jag och Tim åkte till norrland förra veckan drog Tim ut alla mina sladdar. Bra tänkte jag..men när jag kom hem idag såg jag att jag hade satt i alla sladdar utom en liten sketen en. Shit vad pinsamt och ovärt om en tekniker skulle kommit och satt i en sladd i väggen och sen fått 550 spänn för det.. Haha, jag är bara så jävla dum i huvudet ibland. Jag ringde ComHem innan och sa att problemet hade löst sig. Då fick jag ett trådlöst internet och en uppgradering för teknikern tyckte det var det roligaste han sett på länge när han såg att jag betalade 249kr/mån för 2mb när jag kunde få 5mb gör 199kr/mån. Sen får jag en ny digitalboxer för den jag har stängs av ibland, det kommer ta 1-2 veckor att laga den, men jag skulle få pengar för det så det är gött :)
Nu ska jag äta och njuta av mitt internet.

Östersund

Nu är jag och Tim i Östersund hos Titti och Rosen. Vi ska sova här inatt och sen åka antingen tidigt imorgon eller inatt. Kanske nu om en stund, men vi får se. Har inte bestämt oss riktigt..
Jag har fått en smällförkylning och min vänstar borre är helt fucked up. Vore skönt att komma hem så fort som möjligt och vila innan veckan börjar.
Igår var det sjukt kul hemma hos Leif och kusinerna. Tim blev lite för mycket på snusen, men det var okej. Det slutade med blöja på huvudet. Haha, och Leif vill att jag ska flytta hit och ge mig jobb och välja ut en snygg kille som har mycket skog. Möjligen kommer jag coh Tim få halva Grevåker när morfar går bort. Vore både roligt och jobbigt. Men vi får se hur det blir när den dagen kommer.

Lite bilder från helgen kommer här


Inga from Sweden

Kusse Krille

Kusse Ante

Blöj-Tina

Jag visste inte att hennes mellannamn var Elisabeth.

Så var det värsta av denna dagen över. Begravningen gick bra och var väldigt fin. Det värsta var nog att se mamma och hennes syskon ta farväl. Då började både jag och Tim gråta där bak i bänken. Annars grät jag inte alls..tror det berodde på att jag såg mormor på förmiddagen. Man såg att hon inte var där, hon var borta och då kändes det mycket bättre att gå på begravningen. Tråkigt med begravning, men desto roligare att få träffa alla kusinerna. Mamma sa att det var hemskt fint när alla barnbarnen tog farväl. Alla hade varsinn röd ros som vi la på kistan och sen stod alla 11 i en halvcirkel med mormor i mitten.
Strax ska vi åka till min morbro Leif. Det är så himla roligt att vara här och träffa alla igen trots allt. Sen får vi se om vi åker hem imorgon eller på söndag. Det beror nog på hur full Tim blir ikväll, haha.
Well...nu ska jag på dass, haha. Hejdå!

På Grevåker

Ni sitter jag här i Hammerdal. Det är väldigt tomt utan Momma, som ständigt skulle bjuda på fika och mat (trots att man sa nej) I morse kom jag ner i köket. Ingen gröt på spisen som det annars alltid brukade vara. Det märks verkligen att det fattas någon på gården. Men det är ändå härligt att vara här. Det är väldigt tyst. Haha, för tyst. Försökte tända i brasan i bryggstun innan, men det gick inte så bra. Pappa fick göra det istället. Jag har aldrig varit något vidare bra på det där.
Jag, Tim, mamma och pappa åkte på miniutflykt till Strömsund tidigare idag. Det var faktiskt mindre än Kinna. Haha. Vi gick på systemet och köpte sprit. Det kan behövas imorgon. Fast jag blir lite äcklad av det. Jag ska dricka cola istället. Tim och jag ska snart hälsa på våran kusin Emma och hennes kille Ronny och deras son Sixsten, som ser ut som en rumpnisse. Nu ska jag lägga mig och vila.
Byyye!!

Åh, föresten, Manpower ringde innan och mån-ons nästa vecka ska jag ta truckkort! Haha, det ska bli awesome!

Begravning om två dagar och fortfarande inga tårar..

Nu är väskan packan ännu en gång. Åh, ghad. Hade så kul i Grekland och tänkte knappt på att mormor gick bort. Det gick så fort så kunde inte förstå det riktigt. Sen kom jag hem och trodde att allt skulle komma ikapp, men då har det varit annat som har distraherat mig. Fick en klump i halsen idag när mamma berättade att det skulle vara öppen kista på förmiddagen. Det kommer bli så jobbigt och får jag inte gråta snart kommer de få begrava mig också! Åh, det går ju inte tvinga fram tårarna heller. Jag vill ju bara lätta lite på trycket.

 


Min Momma


Picknick i det gröna

Picknick med Johan idag.
Är hemskt trött efter skolan. Imorgon skolkar jag nog. Det kostade 100 spänn att åka fram och tillbaka idag, fattar inte hur det kunde göra det...
Snart kommer Malin hit. Sen ska jag packa.





Sen sprang jag 5 km i löpspåret

Haha. Hahaha, ibland vill jag bara slå folk. Bara för att de är så töntiga och egocentriska. De fattar inte att världen finns. Jag vill säga en grej. Bara en gång. Så jag får det ur mig. 

VEM FAN BRYR SIG?! INGEN VILL VETA VAD SOM HÄNDER I DITT LIV FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT!

Nu ska jag titta på NCIS, skänka en tanke till Malin för att hon inte ser det, och titta när ett värmeljus brinner upp i fönstret.

Idag åt jag chips och choklad till lunch.

Määätt! Fy fan vad gött!
Mindre gött att jag blivit uttvingad att springa om en halvtimma. Hoppas jag kräks, det hade vara gött. Gött, gött gött. Skulle till gymet idag men...det blir ju som det blir när man tänker göra det. Så det är lika bra att jag springer lite.
Kör med kontantladdning på busskortet dessa två dagarna. Kommer ändå bara åka tre gånger. På onsdag hämta Tim upp mig om det blir som vi bestämt. Därefetr drar vi direkt till Östersund och Hammerdal. Med Tim som bilförare så är vi uppe på nio timmar så det blir inte så farligt sent om vi drar vid tre.

Fickludd från rika och berömda

Träffade söta Albin idag, han lärde sig att hoppa i en hoppsele. Samma som jag hoppade i som liten. Den var himla roligt! Sen åkte jag hem och smällde i mig en påse pop-corn. Johan kom förbi och lånade en bok. Ikväll ska jag få pli på katten och falla in i en slummer. På onsdag eftermiddag åker vi till Hammerdal på begravning. Tills dess ska jag göra såhär

Godnatt på er, var ni än är och vem ni än är.

Mycket olika saker

Då har man landat lite här hemma i Kinna. Resan hem gick bra, men det var tråkigt att åka hem och lämna Malin. Var en fantastisk resa och vi hade underbart roligt med sol, fest, luffande och vokabulärutrop.
Igår var jag hemma i Risäng en stund. Hälsade på morfar och sen satt jag vid pianot en stund och klinkade. Fick klippa gräset också. Men inte allt, jag hade bråttom hem till en tvättid och vinkväll med Johan och Nasty. Det blev tacos, vin, mojito, martini och det hela slutade med att jag och Johan tände eld på ett papper som stank fan. Idag träffade jag Hanna och Carro. Det var himla trevligt, ett tag sedan nu vi sågs. Tyvärr blev det ett abrupt avslut då Hanna var tvungen att åka, hennes mormor var sjuk. Sen ringde Johan och bjöd på grillkväll, men jag ska äta köttfärssås idag, så jag går till honom sen. Carro kanske kommer förbi också, om hon känner för det.

Ios

Hej, hej. Sitter just nu pa Ios. Har gatt lite pa stranden och ska val strax forsoka hitta en restaurang och fa i oss lite mat. DET FINNS EN KATTUNGE HAR SOM KLIVER PA TANGENTBORDET!!! Haha, oooooz.
Vi spenderade nagra dagar pa Santorini dar vi firade min fodelsedag. Dar fick jag ocksa det trakuiga beskedet att min mormor gick bort. Det kanns himla jobbigt, men samtidigt har jag inte kunnat inse det an. Antar att det kommer nar jag har landat hemma sen. Det blir begravning en vecka efter jag kommer hem i Hammerdal, morfar foljde med mamma hem, det ar skont att nagon tar hand om honom nu. Sen tycker jag det ar roligt att han ar nere hos oss for det har han inte varit innen.

Tillbaka till resan..Ios ar en liten partyo, men an har vi inte partat. Ikvall blir det nog nagot at det hallet. Vi gjorde ett forsok igar men vi var lite trotta. Det tar lite pa krafterna att aka runt, men det ar roligt!
Nagot jag ar missnojd med ar att solen inte riktigt vill ge mig lite farg. Eller lite farg har jag val fatt, haha men fortfarande en blekfis. Vi far se om vi ska ta oss till Aten imorgon eller i overmorgon. An sa lange vet vi inte riktigt hur det ser ut. Men det vore kul att klamma nagra dagar dar ocksa.

Naxos

Hello. Allt ar sa himla skont. Har befubnnit oss pa Naxos i ett par dagar nu och imorgon ska vi ta baten till Santorini, darafter Ios. An sa lange har vadret bara varit skont, omkring 27 grader och sol. Happy hour mellan 14-02 nere i hamnen och alla drinkar kostar 40 kr. Kan inte bli mycket battre. Igar postade jag nagra vykort, bara for att det ar semester.
Vet inet riktigt vad jag ska skrive, det hander sa mycket fast anda inte. Jag far berarra sen istallet.