Nytt försök

Okej, jag har ebtämt mig för att ge blogg.se ett ny chans. orkar inte hålla på att bygga upp flera nya inlägg någon annanstans och här har jag redan några på lager:)
Jag börjar med att byta desigt på min skabbiga sida för att kanske göra det lite roligare.

Mamma har kommit hit nu och semestrar under solen. Idag chillade vi först vid poolen ett tag och sen tog vi en gågtripp till stan och där köpte mamma två fina klänningar och jag fick en t-shirt och ett par asgoa glasögon. sen köpte vi en present till simon också. Jag antar att jag kan avslöja det här för kan väl sätta mina sista korvören på att han inte läser min blogg:) Det blev ett ballt Turtles linne efter både han och jag var det stort fan av dom när vi var små. Han får själv angöra om han vill använda det :)

Cyklade till stan för en stund sedan igen och kömtade Indisk mat som vi käkade, efter det kände jag att jag fick en släng av en förkylning för jag kan knappt andas nu..

Midterm på spinningen imorgon, ska bli spännande eftersom jag tycker det är så fruktansvärt drygt att plugga inför prov nu efter studenten och kan inte äga att jag har pluggat så faligt mycket. Gluteus Maximus, Hamsters och Fibalis Anterior känner jag jag inte behöver veta just nu :)

Saknar Filip och min säng hemma.

Party like you're Irish!

Bye Bye!

7 mars

Hejsan, hejsan
Hoppas ni mår bra där ute i cybervärlden. Här är det helt okej, vädret börjar bli skönt nu och det är nog nästan så att man ska skicka hem jackan.
Skolan går också bra men tycker att det är lite enformligt nu för det är samma typer av läxor hela tiden och ingen variation alls. Men om bara ca två veckor är det midterm och då har ju halva skoltiden gått, så det är bara till att köra på.
Har lite planer för sommaren, hultsfred har dykit upp på schemat och eventuellt peace and love festivalen, om nu inte seriespelet är samma datum som förra året. Kollar efter sommarjobb också så man kan få lite pengar.
Tjejerna ska ut ikväll kanske och det tyder ju på att jag får vara ensam hemma igen. Har tyvärr ingen bra film att titta på heller så vette rackarn vad man ska hitta på=)

Nu ska jag i alla fall tillbaka till skolan och ha en kvällskurs i photoshop.

Ha det fint!
/Tina