Data nej dator

Haha, nu står mig dator på en liten synt i Fredriks datarum. Han håller på att installera om en dator och snart ska jag hjälpa mig ännu en gång, förhoppningsvis den sista på denna datorn.
Igår var en otrolig dag. Sjukt kul på Universeum, jag vill dit igen. Nu! Haha. Vi promenerade lite på stan igår och ibland kan man hitta små vrår som bara är helt underbara. Vi kunde gå runt i solglasögon en stund, det var helt awesome!
Läste på Aftonbladet i morse att de troligen har hittat
David som hade försvunnit i Varberg för ett tag sedan. Det är bara fruktansvärt, trots att man kanske trodde att han var död så är det ändå fruktansvärt.
Nu ska jag försöka få Fredrik att skynda sig lite..vad är det med killar och seeeghet?! EGENTLIGEN!!!! Fattar inte vad det är för gen som stannar upp hela universum på grund av killar! Morr!!


Pyssel och blues

Idag ska Malin och jag leka på Universeum. Helt fantastiskt! Så ska traska till busen snart i det mest underbara vädret någonsin!
I natt sov jag sämst. Vaknade vid sju av att Loke rev ner en typ av urna som jag hade satt en Yuccapalm i så att den kunde få rötter. Urnan gick i tusen bitar och det kom vatten över hela köksgolvet. Jag orkade inte ens bli sur, jag var bara trött på honom. Så jag satte på Morgonpasset och började skura golvet. Sen åt jag frukost innan jag lämnade Loke hos mamma. Vill inte att han ska vara hemma och förstöra mer saker medans jag är borta. Sen åkte jag och pantade alla burkar och flaskor som jag har samlat på mig under året jag har bott i lägenheten. Det blev den största besvikelsen ever! 29.50:- Jag som trodde det var mycket pengar jag hade i städskåpet. Tror att de flesta burkarna kom från utlandet tyvärr. Sen åkte jag runt lite i min nytankade bil, den behövde rastas ordentligen. Åkte till Visko och kollade skor och gick in på Märkesoutlet för att kolla lite. Såg en väska som jag ska köpa sen när jag ska resa. Efter det åkte jag till Tims jobb och satt och pratade med de söta pojkarna, sen åt jag lunch och här sitter jag nu.
Sen upptäckte jag igår att blues är något som jag gillar sjukt mycket. Jag hatade det innan, typ alltid har jag hatat det. Men nu är jag frälst, kanske bara är en period, imorgon kanske jag hatar det igen. Men det tror jag inte.

Freddie King – Dig Me A Hole

Inte helt olikt en loppa

Det var en gång en loppa som var instängd i en burk. Loppan försökte förjäves hoppa men kom inte ut. Till slut gav loppan upp för att den trodde att den hade tappat sin förmåga att hoppa.

Utanför fönstret är det bara grått och blött och lerigt. Träden ger mig vibbar av att man lever i ett världskrig. Alla mina mysbyxor får alltid hål mellan benen, vilket irriterar mig. Det ligger stearin på mattan som jag inte har någon aning om hur det har kommit dit. Det är vardag och rastlösheten kommer åter krypandes. Ibland säger jag att jag vill åka bort, då tror en del att jag försöker fly, men frågan är Vad..VAD finns det att göra för en rastlös själ i en by där det inte händer någonting? Där grannarna slämmer i dörrar, där caféer stänger kl 15 på helger och där de enda ungdomarna som är kvar är de som har stängt in sig i den där lilla bubblan som ingen annan får komma in i.

Det är dags att fly från byn innan jag tappar min förmåga att hoppa.

Lite kul från Stockholm

            
Dagarna i Stockholm var helt underbara! Jag hade så roligt varje dag. Men i fredags var nog den bästa kvällen på länge, sjukt kul. Jag, Hannes, Malin och Joel gick till en rockbar. Dagen efter skulle jag åka hem och jag var så otroligt trött, ögonen var alldeles svullna. När jag och Malin var i tunnelbanan på natten så åkte vi rulltrappa, Malin sa "Fan vad långsamt det går" jag tänkte då att det borde ju gå fortare om man åker på räcket. Det var en dum idé, men samtidigt en väldigt rolig idé. Det gick så jäkla fort så jag försökte stanna, men jag flög bakåt och började rulla ner för trappstegen. Det gjorde hemskt ont och jag var tvungen att gråta lite. Lite tidigare på kvällen så skulle vi smita in i en inhängnad och kissa på stan där något vägarbete hade ställt en massa stenar och grävskopor. Jag skulle hoppa över en sten men gick in i kanten och rev upp mina leggins, och nu har jag ett stort rivsår och ett blåmärke där. Jag är alldeles öm i hela kroppen, men då vet jag att jag har haft roligt!!
Det finns så mycket att berätta egentligen men det får komma lite pö om pö. En sak är säker i alla fall, det kanske egentligen var förstå gågen jag såg Stockholm på riktigt, men garanterat inte den sista.


Ääääääh

Känner att jag måste blogga lite, men jag orkar inte riktigt. Jag och Hannes spelar lite gite och piano. Kanske ska utmana honm på badminton, jag vill. Malin kom upp igår, woho! Ikväll blir det vin hemma hos Joel.

I en ateljé

Just nu sitter jag i en ateljé och kollar när Hannes skapar ett mästeverk. Han var tvungen att åka till skolan idag och måla lite, sen ska han ha en föreläsning. Jag får roa mig med Metro och facebook så länge. Jag kunde stannat hemma och väntat på honom men frågade om jag fick följa med istället. Hade nog bara blivit rastlös hemma. När han är klar här ska vi till nationalmuséet och kolla på tavlor. Sen får vi se ikväll.
När vi gick på tunnelbanan så satt det en liten kille med fötterna på sätet framför och Hannes sa åt honom att ta ner dom så att jag kunde sitta på sätet, men killen bara ignorerade honom. Hannes blev sur och sa "Jävla skitunge" sen gick vi och satte oss lite längre bak. Han kunde inte fatta att man kunde ha en sån attityd i den åldern. Haha, tyckte det var lite roligt. Sen såg vi Joe Labero på tunnelbanan. En annan kul grej vi såg på tunnelbanan var en mamma som hade en ryggsäck typ som barnet satt i, eller mer en sele. Bäbisen satt och sov och snarkade sjukt högt. Vi satt framför och jag kunde inte hålla mig för skratt. Såg bara så kul ut.
Vi kollade på District 9 igår, väldans knäpp film. Vet inte om jag kan säga att den var bra, men kan inte heller säga att den var dålig. Imorgon kommer Malin upp också. Äntligen!

Release me

Packen är väskad och mätten är mage. Nu ska jag vänta, likt ett litet barn på att få börja på mitt äventyr.


Är det tisdag än?

Tänkte åka in till Göteborg ikväll och möta upp Fia, Marty, Kolan och några andra rövare på Mañana, men jag åkte till Hemköp istället och köpte lite baksaker så jag kunde göra en paj och kanske några chokladpraliner. Men misslyckade lite med pajen så tappade intresset för pralinerna.
Jag kan knappt vänta till tisdag! Vill åka nununununununuuuuu!!! Malin kanske också ska åka upp när jag är där, det vore kul. Inte utan min Malin :) Ska bli så kul att träffa Hannes igen, han har ett litet rum i min bröstkorg. Tror inte jag hade klarat av USA tiden utan honom faktiskt. Han är en himla fin vän.
Imorgon ska jag skicka iväg Learning XML boken till Malmö. Var en tjej som hade svarat på Malins blocketannons. Sen åker jag nog till Malin på kvällen och dricker vin och sover där så slipper jag åka så himla tidigt ifrån Kinna till centralen.


Söndag

Det luktar apelsin och kycklinggryta.


Hannes är min idol

Åh, jag är rastlös. Lisa undrade om jag skulle komma hem till henne och dricka vin men orkar inte riktigt ta mig iväg till Göteborg ikväll. Hade velat äta godit och kollat på någon film, men det finns liksom ingen att ringa känner jag.
Var hemma hos Tim innan, vi drack kaffe och kollade på någon rysk hockeymatch. Sen kom Daniel och då åkte vi till ett hus mitt i Kinna, så mycket i centrum man kan komma. Tim och Daniel vill köpa det och renovera det till två bostäder, sen ska de flytta in där med sina flickvänner. Det kan nog bli riktigt fint när det är klart. När vi kom tillbaka hem till Tim ville han ha pizza så vi ringde och beställde, sen betalade vi med enkronor. 140 kr.
Min vän Hannes visade bilder på sina tavlor idag, sjukt! Ingen visste typ att han kunde måla, inte ens han själv tror jag, tills han tog en målarkurs när vi var i Santa Barbara. Nu läser han på konstskola i Stockholm. Han är så himla duktig.

Hannes







Nu har jag beställt en tågbiljett till Stockholm också. Åker på tisdag och får se när jag kommer hem. När jag är där kanske vi kan måla en teckning ihop, haha.

Ain't that mister mister on the radio stereo

Det är ganska så härligt ute, inte så mycket sol just nu men det är över 10 gradr ute!! Kollade färdigt på en film i morse som jag inte orkade kolla klart på igår, Star Trek. Den var, helt okej. Men måste nog titta på den igen för Loke störde mig och telefonen ringde så fick pausa väldigt mycket och tappade filmens flow. Simon ringde i morse, han gick runt i Trollhättan och letade efetr en antennsladd till sin tv, men hans pappa hade tydligen en liggandes hemma så han slapp köpa en ändå. Han ska komma hem till Kinna nästa helg, då vill jag hitta på något. Han hade faktiskt lovat att vi ska åka skridskor, men kanske inte så bra att åka på sjön nu, vi får åka till ishallen.
Pappa ska hjälpa mig med bilen idag. Batteriet är kass så den vill inte starta, och bilen står inte alls bra till på parkeringen, den tar nog upp två parkeringsplatser. Inget jag visste då jag parkerade för det var snö på marken.
Blev klar med hemtentan igår, skönt att inte ha den att tänka på i helgen.
Kanske ska hitta på något kul idag..hmm, jag vill lite. Får se vad det blir.


Jag blir lite glad av denna bilden, hon ser ut att må så bra.
Klicka på bilden och se vad som händer

Jag kan komma på mig själv att sitta och stirra ut genom ett fönster och sen inse att jag har stirrat i 10 minuter

Jag är trött. Konstant trött. Jag vill sova i en vecka utan att drömma.


Välkommen till drömmens ena land

Inatt drömde jag om förorenat vatten i Turkiet, att Sverige låg i krig med Norge så att alla unga killar jag känner  fick åka ut och kriga i u-båt som jag och pappa sedan satt och kikade efter med ett teleskop på hustaket. Jag drömde om en kyrka som låg upp för en grusväg, där en massa barn befann sig och som var besatta av demoner. Jag och en tjej till gick fram till ett av barnen, vars ögon blev svarta när vi kom nära. Barnet började prata på ett konstigt språk och tjejen jag var med började prata på samma konstiga språk och göra konstiga rörelser med armarna. sen blev barnet grönt i ansiktet och fick väldigt stora tänder. Sen vaknade jag och kände mig helt slut. Sen minns jag att jag runt femtiden i morse drömde om en inbakad kebabtallrik som jag stal från en pizzeria, men vaknade med en gång och sen kunde jag inte somna om för var så fruktansvärt sugen på kebabtallrik. Ska fråga om det går att få den inbakad nästa gång jag bestämmer mig för att äta det.
Om en stund ska jag träffa Hanna på Skrädderiet. Hade tänt gå till polisen innan och ansöka om nytt pass, men tror inte jag hinner riktigt. Kanske. Annars får jag söka imorgon eller på måndag. Lite senare idag ska jag på handledning med Lisa Nilsson och Malin Thelin. Ikväll ska jag verkligen försöka ta mig till gymet, jag stuntar i om det är mycket folk. Har inte kunnat komma iväg på hela veckan.


Hörru Rut!

I förrgår var jag väldigt trött hela dagen så jag tänkte att jag skulle sova ut igår, vilket jag gjorde. Jag fick sova till 12.30 ungefär. På kvällen blev jag trött och la mig kl 21 och idag vaknade jag kl 12. Helt förundrad över hur mycket sömn man kan få ibland.
Idag har jag, Malin och Lisa pratat om att ses inne i Göteborg för att plugga lite. Jag vet inte jag, jag vill hellst vara hemma faktiskt och kanske plugga hemtenta. Jag måte till gymet och handla mat dessutom. Sen har jag Loke hemma för en gång skull. Vi får se.

Vagabond - When love takes over




JAG VILL JAG VILL JAG VILL


JAG VILL UT OCH RESA, LIGGA OCH SOLA SOM FÖRR I TIDEN..


OCH FÅ ETT BERG MED MAT PÅ TALLRIKEN..

OCH ÅKA TILL IKEA OCH KÖPA NÅGOT FINT!!

Jag vill kalla mig själv lite dyster

Jag vet inte om det är vintertröttheten eller att det mesta jag säger blir fel som får mig att plåga mig själv. Att gå ner till tvättstugan sent på kvällen till exempel och vara rädd för att någon ska storma in och mörda. Att logga in på gamla communitys för att rota i det förfluta. Att läsa de där inläggen, eller kolla på de där bilderna som gör att känslorna som man hade i det där flickrummet kommer fram. Idag är jag dyster, men det är okej för man kan inte vara på bra humör hela tiden. Det måste bli vår snart och tills dess kanske jag ska hålla käft.

Två små livsnjutare

Åh, vilken helg. Har varit mer i Göteborg än i Kinna. Jag vill ha ett hem där.
Sjukt hungrig nu, den där Lyxmuffinsen på Condeco var god, men inte så hemskt mättande. Den frambringade bara ett litet illamående, och stressdrickandet av en kopp cappuccino. Men det gjorde ingenting då, för där satt vi, de två små livsnjutarna, och fikade bara för att det var gott och vek en trana och ett flygplan av kvittot. Sedan gick vi vidare till affärer för att drömma lite om att ha alla pengar i världen så vi kunde köpa allt.

Vi må vara arma men livsnjutare är vi!

VF...världsfred alltså.

Aj was äjming får thä skaj!

Heja Salem ikväll! Det är det enda jag kommer skriva om melodifestivalen.
Jag gick från Kinna innerby för en stund sedan, när jag kom till mitt lägenhetsområde gick jag förbi några barn med invandrarbakgrund, låt oss kalla dem Pojke 1 och Pojke 2. De var nog runt 5-7 år gamla, och jag fastnade för deras konversation.

Pojke 1 -Jag ska aldrig mer flytta
Pojke 2 -Jag ska flytta till Kosovo
Pojke 1 -Du kommer inte bli lycklig där
Pojke 2 -Joho! Jag ska ha ett eget hus

Nu vill jag skapa världsfred och köpa ett hus till den lille pojken.


This feeling inside

Har lite ångest. Öööööö! Eller någon jobbig känsla har jag i kroppen. Lite som lugnet före stormen, känns som något jobbigt kommer hända snart. Hoppas inte. Tar bussen till Göteborg och hoppas på att känslan försvinner.


Mätt som en plätt

Hååååååå!!!! Mätt mätt mätt. Var jättehungrig när jag kom hem från skolan så jag värmde en portion spagetti och köttfärsås och slängde i mig det. Sen ville jag ha mer så jag gjorde pannkakor också. Nu mår jag som jag förtjänar. Lyssnade på Fredriks gamla band Earthbound när jag stekte pannkakor, hittade en outgiven skiva i skåpet och blev lite sugen. Lite kul att hans låtar finns på Spotify, dock bara gamla låtar.
Imorgon får jag mina pengar från CSN, woho! Ringde till dem igår och frågade varför det tog sån tid. Jag var ganska irriterad och hungrig när jag ringde igår så fick nog till den där lilla extra sura tonen. De sa att de inte hade hunnit handlägga mitt ärende men tydligen var det inte så svårt för när jag pratade med handläggaren så tog det bara 2 sekunder så hade han fixat det.
Imorgon kväll ska jag skynda mig in och bränna alla ören! Nej, men jag ska träffa Maria och vi ska äta mat och kanske ta en och annan vinare. Blir säkert skitsnack också, jag hoppas.

När jag blir stor ska jag se till att alla trafikljus ser ut såhär. ALLA!


Latmoesk!

Det gick såhär bra att ta sig till gymmet i morse..jag är för lat helt enkelt! Det är vinterns fel.
Istället ska jag ska träna lite hemma innan skolan, kan ju inte komma undan. Nu ska jag äta frukost och läsa veckans Markbladet.

Philadelphiatårta

Kom hem från Simon precis. Fick skjuts hem av Carl och Tobias så jag slapp gå. Vi åt tacos och fick philadelphiatårda till efterrätt. Det är min favorit och önskar alltid det till efterrätt på nyår. Men får alltid ett nej :P Då blev jag extra glad ikväll.
Jag och pappa åkte till mataffären innan och köpte lite mat till Simon som han kan ha i början, och en visp. Han har alltid blivit kallad visp för att han flängde runt så mycket som barn, så vi tyckte att det var lite kul. Sen fick han ett inramat foto på mig och honom. Det var nog från någon fest i höstas eller sent i somras, vi var i Fritsla av alla ställen och Simon körde. Jag hamnade på någon efterfest lååångt ute i ingenstans och han fick hämta mig runt halv fyra på morgonen. Det var väldigt snällt, och det regnade sjukt mycket den kvällen. Kul kväll var det i alla fall.
Snart ska jag titta på NCIS och sova, är väldigt trött. Kanske att jag orkar upp imorgon och tar mig till gymmet. Det skulle vara bra.


Swing upp ur sängen

Jag sov lite för länge idag. Skulle egentligen fikat kl 10 med pappa men gick upp halv elva..ooops. Men får traska ner till honom strax. Vi ska hitta på något att ge Simon i flyttpresent. Vi ska till honom ikväll och äta tacos som avskedsmiddag. Vi pratar om att ge honom en vitlökspress, det är något som jag inte har skaffat än och som jag faktiskt behöver ganska ofta. Kanske ett presentkort på någon blomsterbutik så han kan köa lite fint och göra bonat. Men jag tänkte ge honom en inramad bild på sin gamle granne så han inte glömmer av mig. Får bli någon fjantig bild så det inte blir så seriöst :P

Hej så länge


God körrfärre

Jag måste bara säga att köttfärssåsen blev fruktansvärt god..sjukt förvånad!

I wanna be your t-shirt when you sweat

Då blir det spagetti med köttfärssås igen. Men det är gott så det gör inget, men jag har ingen ketchup. Blää.
Kom hem från gymmet för en stund sedan, gick dit för att träna benen, men när jag var så trött att jag inte skulle kunna träna benen mer så hade jag bara varit där i 20 minuter, så jag tränade lite armer också, lite smått, och sen gick jag på magen. Sen kom Tim och jag kände mig genast klen när han lyfte sina vikter. Sen kom Samuel och då kunde jag ju inte göra mycket annat än att bara titta på :) Mums! Sen tittade jag lite till och lite till och sen petade han på mig och då fick Tim köra hem mig. Jag blev nog för knäsvag och kunde inte gå hem.
Ikväll ska jag väl sitta på facebook som vanligt och vänta på NCIS. Det blir kul, ser jag fram emot.

Ha det fett!

Your Call

Haha! Denna låten är bara...jag hittar inte ordet. Kanske inte finns något ord, hjälp mig. Haha. Jag ser bara en gråtande högstadietjej framför mig, typ. Ni kanske har något ord på det.
Herregud...Justin Bieber – Baby...jag säger bara HERREGUD!

Nu ska jag gå och köpa mjölk och ägg och kanske något mer så jag kan laga mat. Tack Malin för 125 kr, du håller mig vid liv.

Nu är jag färdig med att lägga in länkar för idag..kanske.

Plä!

Filmfestival

En kompis från Santa Barbara kom in på Santa Barbara Film Festival med detta bidraget. Jag gillar honom :)

Aquarius of Hearts from Patrick Lawler on Vimeo.


detta är en rubrik

Hej, hej!
Hur mår ni? Jag vaknade för en liten stund sedan, det var skönt att sova ut lääänge så jag har inget dåligt samvete. Grannen började spika i väggen någon gång i förmiddags (tror inte det var i morse direkt) men jag var så trött att jag inte brydde mig om det och somnade om.  Tror att det är någon ny som håller på att flytta in där. Hoppas det är någon snäll.
Jag fick en "Vaffan! upplevelse" när jag gick upp ur sängen. Där hade jag legat och tänkt på varma sommardagar i slottskogen eftersom jag såg att det var sol ute. "Vaffan! upplevelsen" fick jag när jag upptäckte att det var snö ute. Det var ett litet slag i ansiktet, och jag kom på nu att jag drömde att jag hade fått 4.200 kr överförda på ett bankkonto som hette "Lisa Rydén". I drömmen ringde jag upp henne och frågade vad det var för pengar och hon sa att det kan ha hamnat fel och att det kan ha hamnat rätt. Jag befann mig i en stor byggnad med en massa datorer och annat tekniskt i. Vi bestämde att vi skulle träffas istället och prata om det men på vägen dit hamnade jag i en djungel (som också fanns i byggnaden) med Erik Skoglund och en massa kineser. Jag fick hålla i en turkos ödla också. Sen vaknade jag, det var en lite halvkul dröm.

Dena är pra!
Two Door Cinema Club – You Are Not Stubborn 

Trötzi

Här sitter jag och äter en liten macka med en sketen skinkskiva på. Försöker bestämma mig om jag ska till Borås på inflyttningsfest. Det vore kul men är så fasansfullt trött, borde vila egentligen. Man skulle haft en teleportgrej.
Var hos bästeMalin igår och åt godis. Vi hyrde Bröllopsfotografen, den var..okej. Allt var så typiskt svenskt och liten ort, typ Kinna. Haha.
Idag kom Koffe på besök, vi drack kaffe och snackade skit. Och åt en massa gifflar, som jag ångrar lite nu för hade varit bra om jag ätit lunch före. Vi skulle egentligen ta en fika på ett café, men sen kom vi på att det var lördag och klockan var typ fyra och då är det mer liv i luckan på en kyrkogård än i Kinna C. Men det var trevligt ändå och nu är jag trött. Så trött att jag inte orkar gå på fest, eller resa mig upp ur stolen jag sitter i.
Jag får sitta här för evigt helt enkelt.

a fine night

Det var roligt att jag fick ta hem en snygging efter krogen igår. Och det var roligt att hon, den där Lisa, uppskattade soffan. Hon räddade mig lite igår när jag höll på att glömma plånboken på bussen. Usch, tänk om jag hade gått av utan den :(
Bion igår var helt okej. Jag blev lite rastlös dock efter halva filmen och ville sträcka på benen, men det kunde jag inte göra. Det var lite kul att det var 3D, lite roligare bioupplevelse. Kvinnan som satt jämte mig var inte beredd på att det kunde se ut som att saker kom flygande och av ifrån sig några utrop i början. Det var lite kul tyckte jag.
Efter bion skulle Malin åka och jobba så jag och Lisa fick underhålla oss själv. Vi började med att åka till centralen för att hämta ut de sista sakerna som skulle flyttas till Lisas lägenhet, som vi sedan åkte till. Där öppnade vi en öl och bestämde med Sofia att vi skulle ses nere på Kings Head lite senare. Sen gick vi till Systembolaget och köpte öl och vin, när vi ändå var i Nordstan passade vi på att gå till McDonald's. Efter det gick vi till Kings Head där vi mötte två kompisar till min som jag träffade på Hultsfred. Sen kom Sofia och sen kom Lisas kompis Holm. Och vi skrattade och drack öl hela kvällen. Vi hade tänkt att Malin skulle när hon slutat jobbet, men hon orkade inte. Vilket var tråkigt, men helt förståeligt. Hon ställer upp så mycket annars.
Idag ska jag duscha, äta mat och plugga. Får se vad som sker ikväll, känns som att jag inte orkar något just nu. Men vi får se. Får passa på medans man är ung och har några krafter kvar.


VI VAR GLADDA


Something good can work

Jag tror jag har hittat en frukost som min mage gillar. Fil och flingor. Toppen. Nu när jag tänker efter har jag inte haft några jobbiga smärtor i magen på morgonen på väldigt länge som jag brukar få när jag äter frukost.
Nu ska jag snart ta bussen till G. Får ta den så jag är inne lite efter 12, sen får jag vänta. Tar jag en senare och den är lite sen så missar jag bion och det är nog inte så populärt för jag har alla biljetterna och då får inte de andra se heller. Sååå för att vara på den säkra sidan..


GPS i mitt hjärta

Omsdag, onsdag! Hmm, idag hjälpte jag Lisa att flytta sina grejer från sitt rum i Borås till Göteborg. Åh, det ljuva rummet. Bara härliga minnen därifrån, alla två minnen. Första gången när jag fick sova där efter en utekväll och jag var rätt full, var tvungen att gå upp halv åtta dagen efter för att åka hem. Det var tungt. Tror jag spydde på 41:an. Andra minnet när Lisa, Malin och jag hade en mysig vinkväll.
Tror det kommer bli väldigt bra för Lisa och hennes vänner i den nya lägenheten. Jag ser fram emot inflyttningsfesten i alla fall..hehe. När vi kom tillbaka till Borås blev vi sugna på kebabtallrik så vi gick till Tellus och sen bestämde vi oss för att gå till skolan och plugga lite.
Nu ikväll har jag lekt med Filip. Vi tittade på Fringe och spelade kort. Vi tog två öl också bara för att det är onsdag, och ett glas O'Boy som smakade stall.
Imorgon blir det en rolig dag tror jag. Det känns som att torsdagen har något i sitt sköte. En bio och after work känns det som. Vi får se.

Yes, we can

Det kanske finns hopp om världsfred ändå. Stod på balkongen för en stund sedan och då hade alla barnen rast på skolgården här utanför. Då hör jag en pojke skrika "Vi ska inte lösa med våld!" Det är bra att de inser det i så tidig ålder.
Igår var jag väldigt trött. Tog en tupplur på soffan, eller tror jag sov mellan kl fyra till sju. Sen ringde Simon och väckte mig och han var tvungen att upprepa allt han sa för jag fattade ingenting yrvaken som jag var. Men vi lyckades i alla fall bestämma att han skulle komma förbi och kolla på film. Han hade med sig läsk och godis som vanligt. Vi tittade på Van Helsing, sjukt töntig film, men jag gillar den lite ändå.
Det ringde en tjej som undrade om jag ville vara med i en undersökning och jag sa att det kunde jag visst vara. 

"Arbetar någon i ditt hushåll i tobaksindustrin?"
"Hmm...nej"
"Röker eller snusar någon i ditt hushåll?"
"Nej."
"Då får jag tacka för du ingår inte i våran målgrupp"
"Tack så mycket"

Kul att man kan bidra med något i dessa fenomen som vi kallar undersökningar...