Albin/Photoshop/Syster Sol

Fredag, 23 oktober 2009


Har varit en fruktansvärt oproduktiv vecka när det gäller skolan. Satte mig ner idag på jobber bara för att försöka komma igång. Men eftersom Jan Buse klagar på minsta lilla så vet man adrig när det blir bra och så sitter man där och överjusterar istället. BAJSKORV till Jan Buse!
   
Ikväll blir det Trädgårn i Borås med Fia och Syster Sol på scen. Ska bli väldigt roligt (Y)
Men först blir det ett litet besök hos tatueraren med Linda. Hon ska fylla i sin tatuering och jag ska kolla lite priser och så, kan vara bra att träffa tatueraren också innan man gör något dumt :P
   
Fredrik skickade lite bilder på  min lilla brorson idag som har fått namnet Albin. Så otroligt söt liten unge det är! Ska bli mysigt att se honom sen.

 
Öl i kylen: Check
Torrt hår: Inte check
Kläder på: Inte check
Handduk på huvudet: Check

Nej det ser ut som att jag har mycket att göra här med tanke på att jag ska åka om en kvart.

Heja!

Söndag

Söndag 18 oktober



Hej hej!
Idag är det söndag och idag har jag inte gjort någonting. Åkte hem till mamma och pappa i Good old Risäng, självklart fick Loke åka med i kattburen. Han hittade vattenkranen i köket som vi satte på. Han är ju så nyfiken på den där, han tod under strålen och undrade varför han blev blöt..
Har mest suttit i soffan och kollat på Best of Youtube. Har till och med tittat på Skönheten och Odjuret, haha! En fin gammal klassiker.

I övrigt går jag runt och skvallrar om min söta söta lilla brorson som jag bara blir mer och mer stolt över :) Ska bli riktigt kul att träffa honom snart och ska ut och shoppa något till honom. Han ska bli bortskämd av sin faster!

Tänkte att jag skulle försöka installera Kallibrerings grejen som jag fick låna från Jan Buse men det verkar inte funka på min dator så är väldigt frustrerad nu. Känns som att min dator skulle behöva en liten färgjustering, specielt med tanke på att jag inte kan se om bilderna har rätt färgbalans vilket Jan Buse har påpåkat på min inlämningsuppgift) PYTTSAN!

Igår var det lördag och Malin och Carro ramlade in i lägenheten på kvällskvisten och det blev både skratt och gråt samt en klippning på Malin. De ville vara lite Wild n' Crazy så Carro fick gå lös med min kökssax på Malins hår :P haha, lite tveksamt var det där en stund men slutresultatet var inget att klaga på.

Skönt att det inte är skola imorgon för jag känner hellre för att jobba. Orkar inte ta tag i det där fördömda grupparbetet heller! -Usch och fy blä och y- är det!

Nya friska tag i morgondagen!


Faster Tina

Woooooohoooooo!!!! Idag kl 10.55 ploppade det lilla plytet ut som vi har väntat på så länge! Född med akutsnitt, 50 cm lång och 3,5 kg.
För att fira så ska jag ta några öl :) Farfar Helge tog fram farfar Julles (må han vila i frid) gamla pipa och en Jack Daniels. Något namn är ännu inte bestämt men det kommer så småningom.



BÄÄÄBBEN!!!!!!

Marge Simpson i Playboy

Ja tackar ja!
Nu är det alltså bestämt att Marge Simpson kommer att pryda förstasidan på Playboy i samband med att Simpsons fyller 20 år.





Twitter och Facebook

Haha! Okej nu är jag sådär klantig igen. Åker till skolan så jag är där en och en halv timma innan vi börjar. Tackar högskolan för datasalar och facebook.
Men det är ju trots allt de här stunderna när man är för sig själv och gör något klantigt som man kan skratta åt som är roliga. Sen är frågan om man ska berätta för någon att man var så tidig. Den som läser min blogg kan ju få veta...vilket inte kommer bli så många då troligen :P

Lattjade runt på facebbok och hamnade på min vän Patrick Lawlers Twitter. Hittade den här bilden där



Haha, tänk att man han ha så roligt bara för att det regnar. Sen bor han i San Fransisco också och där regnar det ungefär lika mycket som i Sverige..typ..nej det regnar nog inte lika mycket någonstans i världen som i Sverige. Nej nu ljög jag igen antagligen. Hur som helst så tycker jag detta var sjukt kul :)

13 OKTOBER - TISDAG

Hej igen!



Bloggar, bloggar, bloggar! Vart man än går så pratas det om bloggar. Själv tycker jag det är ganska tråkigt att läsa vad andra gör, men jag är nog en dålig människa som inte bryr mig om andra så mycket att jag vill veta när dom byter underkläder..
Därför tänkte jag börja skriva igen, så ni vet när jag byter underkläder..Typ.

Satt och åt soppa till lunch idag med mina nya kompisar från högskolan; Lisa och Malin. Det var ganska kul. Vi satt där och läste varsinn Metro efter grönsakssoppan (bara 30kr!) och plötsligt hör vi bara hur Lisa ropar till "Åh nej!" Och vilken syn! Där sitter hon med tidningen i händerna som hon precis har lyckats sätta eld på. Hon trodde förstås att det gick att lägga tidningen på värmeljuset. Som tur var kunde vi blåsa ut det innan personalen fick synd på vad som hände. Mend det luktade lite bränt efteråt.

Efter lunchen gick vi och tog en fika, sen åkte vi hem.

Slut!