Thanksgiving

I onsdags vad det fest som gällde. Vi åkte ner till stan och gick in på Q's, en av de få klubbarna här som har 18 års gräns. OJ säger jag bara. Jag tror jag aldrig har mått så dåligt dagen efter=) Men det var väldigt roligt att få ha lite roligt här med alla vännerna.

Igår var det Thanksgiving här i USA och jag, Linn och Maria fick åka på Thanksgiving middag hos en äkta amerikansk familj. Maria och Linn var på Thanksgiving middag redan förra veckan och de varnade mig för maten, den är väldigt äcklig. Till och med amerikanarna tycker den är äcklig.
Paul vad pappan i huset och han skötte såklart kalkonen som dom faktiskt grillade. När han skulle hämta kalkonen fick vi svenskar i uppgift att gå och titta på om något roligt skulle hända, det gjorde det också. Kalkonen låg i en folieform och det var väldigt mycket fett och oljor i formen så när han lyfte kalkonen så kom detta på elden och det flammade upp så han blev av med håret på fingrarna och armarna. Han skulle göra ett nytt försök och denna gången hände det samma sak bara det att han spillde all vätska på benen. Linn började gapskratta, men jag och Maria fick hålla oss för skratt för att visa att vi var dom mogna utav oss ;)
På menyn var det som vi har hört talas om; kalkon och något som skulle föreställa potatismos. Sen var det något konstigt orange som smakade överdrivet mycket kanelbulle och någon fyllning som bestod av kyckling-äpple korv (?!), bröd och en massa bös.
Äckligt var det och bakis var vi, men det var trevligt ändå. Sen satt vi och spelade ett kortspel som kallades Pit och det var väldigt roligt. Dom tyckte det var väldigt roligt när vi förklarade för dom vad pit på svenska betydde.

Idag blir det till att plugga lite. Finals börjar närma sig nu och efter denna helgen har vi bara två helger kvar som är normala sen åker vi hem=)
I eftermiddag ska vi åka in till stan och gå på en mycket efterlängtad bio. August Rush har vi väntat på väldigt länge nu. Hoppas bara filmen är bra nu!!
Idag är det Black Friday, det är USAs största rea dag och det är så mycket traffik att motorvägen är som en parkeringsplats. Det är verkligen så att folk står utanför affärerna och så är det någon som räknar ner tills affären öppnar, sen rusar alla in och tar åt sig vad man vill ha. Så som man ser på filmer ibland. Vissa affärer har så att dom 100 första kunderna får megarea:) och en del har öppet från kl 4 på morgonen.
Det är säkert bara en massa fattiga mexikanare som är först på sånt, dom är överallt.

Annars är det faktiskt lite småkyligt här nu och Kevin som har hand om våran lägenhet vill inte sätta på värmen för oss, eller fixa stoppet i handfatet, eller stoppet i toan. Vi spenderar numera tiden i soffan med mjukiskläder, filtar och varm choklad eller en kopp te.
Snart kommer jag hem och det ska bli sååååå skönt att få stå på svenska mark!

Puss puss

image33

Sushi

Då har ännu en dag gått och man ligger ännu en gång i sängen och stirrar på ingenting.
Idag har jag ätit sushi för första gången och det var faktiskt intressant. Det kommer jag nog att prova igen tror jag. Krises vän Johanna är här så vi var på en resturang ikväll som hette Something Fishy. Där tillagade japanska kockar maten på ett stekbord där vi satt och åt. Flamberade så det blev varmt och skönt. Mmmmm=)
På filmlektionen idag filmade klassen ett grupprojekt och jag fick vara skådespelare igen. Hoho, denna gången skulle jag vara en tjej som dejtade tre killar och det roliga var att alla kom från olika länder så jag fick snacka japanska, svenska och portugesiska. Skulle förklara för alla på de olika språken att den ene var min bror, kusin och lärare. I slutet kom en amerikanska, men i detta fallet Stina som spelade min flickvän. Vilken röra=) Fattar knappt själv handlingen. Men nu har jag i alla fall lärt mig att säga "Han är min bror" Han är min kusin" på japanska och "Han är min lillebror" "Han är min lärare i japanska" på portugesiska.

Jaha, snart Thanksgiving här, trevligt. Ska på middag men Linn och Marias pensionärer, eller ja, deras fadderfamilj eller vad man kan kalla dom. Det ska bli spännande, har dock hört att Thanksgiving mat ska vara förbannat äckligt=) Man får väl äta och hålla andan samtidigt då kanske...

Har köpt mig ett munspel också=) Haha, fick ett ryck en dag men kan inte spela så mycket för kan ju vara lite jobbigt om någon sitter och blåser i ett sånt när manm försöker plugga. Får spela mer när jag kommer hem hem hem hem hem hem hem istället=)
Nu ska jag titta på film eller sova, har inte bestämt mig än.

Puss Tina

image32

Ett litet inlägg

Hohoho! Oj, oj, oj vad jag inte har skrivit på länge! Detta ber jag om ursäkt för.

Golfen är slut nu...äntligen måste jag tillägga. Nu har jag tid att göra annat, som att gymma och gå på stan och se saker. Skolan också kanske=P
Vi slutade två i södra Kalifornien regionen och tvåa i hela Kalifornien. Jag kom på 6e plats individuellt i södra regionen. Vet inte än vad jag kom i hela staten, men spelade så fruktansvärt dåligt så tror inte jag vill veta=)

Mamma var här för en vecka sedan och jag saknar henne redan. Nu är det snart 4 veckor kvar tills jag får åka hem. FAN VAD MYCKET JAG MÅSTE HINNA MED I KOSLAN UNDERF DEN TIDEN! Hoppas jag inte dör...
Vi håller på att leta efter boende också, har hittat några schysta lägenheter men har inte fått något svar på dom än. Kan verkligen inte bo kvar här på Verano. Aldrig i helvete!
Vi funderar på att leasa en bil till våren också för 200 dollar var för 4 månader, det är en bra deal med tanke på att vi har slängt ut 300 nu på att hyra bil.

Snart jul, åh, vad kul! Ja dåligt rim...men oh så sant =D Får shoppa julklappar nu snart. KUUL!
Städade mitt rum idag och tände ett doftljus, så nu är det gemytligt här!

Happ, nej tror att jag ska sova lite nu...imorgon är det gym som gäller. Får gå till Katy O'Connors kontor också och boka en tid. Kärring vad jag inte tycker om henne. Vill inte ens tänka på henne så nu är jag tyst!! SCHHH!

God natt.
Kram Tina
image31