Ljuva hem!

31 januari 010


ÄNTLIGEN!...är jag hemma igen!! Det var kul med en tripp till Halmstad, men nu känner jag att jag bara vill vara hemma och inte göra något alls de kommande dagarna. Dessutom har jag lite pengaångest också så måste spara lite nu. Antagligen måste jag börja jobba mera igen. PLÖ! Bara lite smådrygt att göra det. Speciellt hos föräldrarna.
Först gick vi till Mårtenssons hette det nog, men där var det leg -87 så jag kom inte in :P haha, jag har nog inte kännt mig så förnedrad sen Usa-tiden. Sen gick vi ut till ett ställe som hette Morfars. Det var ganska soft där inne. Trasmattor och gamla möbler. Sen inträffade något väldigt oväntan! Där på toaletten träffade jag en barndomskompis från Kinna, My Jonsson. Hur otippat var inte det då? Haha, men vi hade kul också en stund.
Sen fick jag dela madrass med Kristin, det var bara kallt! :(

Snart ska jag till Risäng och äta kvällsmat med hela familjen, det blir söndagsmiddag all over again! Lite kul, men vill helst krypa ner i soffan. För evigt. Under filten.



Hejdå




Plopp

30 januari 010



Nu har jag fått ändrat lite i lägenheten. Sönt med lite variation i vardagen. Nu känns dte som att jag vill vara hemma lite mera. Tack IKEA och Malin för hjälpen.



Idag bär det av till Halmstad och träffa Kristin Baad och Frida Andersson, mina long lost friends från Santa B. Det ska bli kul, fast skulle nog hellre stanna hemma och njuta av mina LACK bord och VÄTE lampa.

Hejdå

Platsar jag på failbooking.com?


Om disk var pengar skulle jag vara rik.

27 januari 010



Hihi, traktorn skottar och jag tittar på. Och imorgon ska jag titta på när folk skottar fram bilarna ur garaget som traktorn har skottat igen. Det ser ut som att jag har en pretty nice day ahead.

Handlade mat för 711,03 kr idag när jag kom hem från skolan. Kände att det var dags att storhandla, vad bra då att jag sköt upp det och passade på att göra det när det var snöstorm. Speciellt med tanke på att min bil i snö är som en blob-fisk på land.

Oj, vad irriterad jag blev när jag skulle åka hem med 100+ kiloskassen. För det första så hade en bil ställt sig så nära att jag knappt kom in med kassen i bilen för att det inte gick att öppna dörren ordentligt. Föresten, har ni provat att köra en kundvagn i 1 dm modd? Det är bara kul!
För det andra så var det så immigt i bilen att jag fick sitta där som ett får med fläkten på fullt i några minuter. Att jag ville överrösta fläkten med full volym på radion fick mig nog inte att verka coolare.
Väl hemma på parkeringen skulle jag bära 100+ kiloskassen från bilen, då hade jag själv velat se mig och ta kort för det kändes som att jag hade en fet tumör lika stor som Gästrikland när jag bar PÅSJÄVELN!

Nu är jag nyduschad, mätt och lite mindre irriterad.

Safri Duo – Knock On Wood feat. Clark Anderson Denna låten får mig att tänka på Caroline Alexandersson och dansuppvisning. Det var nog det bästa jag sett på Folkets hus i Skene.

Gud välsigne er!

De säger att saker inte kan gro under snön.

24 januari 010



Igår var det roligt. För det första var ingen i tid så vi planerade inom familjen att äta upp hela smörgåstårtan själva och supa oss fulla och lägga oss på golvet, men tyvärr kom gästerna till slut.
Det räckte med en liten bit smörgåstårta för man blir ju så jävla mätt! Jag tog istället två portioner av maränggöttat istället, konstigt att man kan äta mycket götta trots att man är mätt.

Tims kompisar Samuel och Karl tittade förbi lite senare och första samtalsämnet som kom upp var de snygga frisyrerna de hade haft under lågstadiet. Kalle hade nog enligt mig den fulaste frisyren i Sveriges historia. Tänk er Jonatan Lejonhjärtas frisyr fast kompakt och utan svallet med stenhårda kanter som klipptes som en trappa från pannan till örat. SÅ, fast fulare.
Samuel hade haft rakat hår men sparat luggen sådär snyggt, Tim hade ingen frisyr, han var bara groteskt krullig, typ Erik Hassle.

När alla hade gått hem och föräldrarna hade lagt sig var det bara vi fyra kvar, och då kom partyglasögon och dålig musiksmak fram.
Avslutade kvällen med en pizza från Euroshopper, Vesuvio, som gav mig ett nasty sår i munnen.

Ikväll blir det bio med syskonen, äntligen får jag se Avatar. Lite jobbigt att det blir sena bion för sen måste jag nog vänta ca en timma på bussen som går hem 00.25. Uff, någon får dra mig upp ur sängen imorgon känner jag.

Hittade en skön låt igår som blir min nya avkopplare
Ingrid Michaelson – Winter Song

Bye, bye!


Grattis Tim 25 grisår

23 januari 010


  • Idag fyller Tim år så ska strax dit och fira honom med smörgåstårta och godis.
  • Kom hem från Göteborg för en stund sedan, tack för en trevlig kväll till Fialott, Martina och Malin. Ett speciellt tack till Malin för sovplatsen och frukost!

Känner att jag fick med de viktigaste punkterna idag. :)

Hejdå.


What does IDK mean?

22 januari 010


Det snöar och jag ska ta bussen till Göteborg och träffa Martina Jarnström. Vågar man hoppas på en liten klippning tro? Ja, vi får väl se..
Men innan det ska jag dumpa knas-katten i Risäng och lämna en kladdkaka på jobbet så farbröderna där blir tjocka. My way to say thank you for mina arbetsuppgifter. Dessutom vill jag inte vara den som har ätit upp en kladdkaka helt själv, sen får jag ont i tänderna.

Hittade en kul länk bland statusuppdateringarna på facebook häromdagen; www.failbooking.com.
Massa kul och missförstådda statusuppdateringa, min favorit är helt klart:

funny-facebook-dayna-idk
see more funny facebook stuff!

Gå in och hitta din favorit!

Koder är bara kul!

21 januari 010



Haha! Gjorde om lite i kodmallen som ni kan se till hööööger----------------------------->
Ändrade lite rubriker..bara för att det är roligt och för att jag inte har något annat för mig än att orkar logga in på facebook hela tiden..
Ja! Jag skriver 2010 > 010, för det heter så! Man kan ju inte säga år 10, det låter gammalt och dessutom föddes min farfar år 11, HAN är gammal! Eller inte längre för han är död..men whatever..

  • Hejdå